Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Kamikaze Tiger Night

Ženy, víno, pivo, sem tam krev, všude řev, povzbuzování, ale hlavně ring uprostřed a v něm dva zpocení zápasejicí chlapi. Pro mě první zápas kick-boxu v životě, pro někoho celý život.
Přidat na Facebook
Už jakmile vejdete dovnitř sálu, příjemně vás praští do nosu vůně eukalyptových mastí, umělého kouře a sálající teplo z reflektorů. Šup šup, všechno naráz a už začíná hrát ohlušující bušící hudba a začíná představování všech zápasníků, co umě skočí do ringu a uprostřed se otočí a provedou skvělé „pukrle“ (pardon, nevím jak je to nazváno profesionálně). Jakmile se zadíváte do tváří všech bojovníků je vám jasné, že s nimi byste se do křížku nikdy dostat nechtěli.

Na úvod předvedli skvělou show Robert Býček a dvě skvěle vypadající děvčata, že máte hned chuť začít dělat kick-box. Skvělé energické pohyby, poskoky a údery vynutily pozornost všech v sále. No, děvčata vzbudila i zdravou žárlivost, ale vzhledem k tomu, jak dobře vypadaly, se fakt nebylo čemu divit. Robert poté předvedl pár ukázek z tréninku kick-boxu a šlo se na věc.

První zápas byl teda celkem vlažný. Taky zápasili mladí hoši, co jakoby se báli do toho více bouchnout. Diváci tady nebyli zatím nic moc. Sem tam se ozvaly výkřiky jako „tak si začni, máš ho na provaze tak vydrž...“, ale atmosféra zatím pokulhávala.

Ta se rozjela až druhý zápas, kdy na „plac“ nastoupili už pořádní potetovaní „řízci“ a oproti těm předchozím „kuřecím stehýnkům“ to teda začínalo být něco. Začali to do sebe víc valit, údery byly tvrdší, odvážnější, diváci živější, zaujatější a hlučnější.

S přibývajícími zápasy rostlo i napětí, atmosféra a drsnost zápasů. Sem tam už i nějaké to krvavější zranění. Těsně před finálovým zápasem proběhly zápasy thaiského boxu, což byla řežba. Příchozí zápasníci byli efektně nazdobení a atmosféra zhoustla ještě víc a bylo cítit, že to už žádná „lechtačka“ nebude.

Vše vyvrcholilo již zmiňovaným finálovým zápasem. Účast slovenského zápasníka a českého mistra napovídala, že to nebude jen tak. Byl to skvělý vrchol večera, diváci byli ve varu, fotografové v pořádném pozoru a všudypřítomné napětí.

Krev stříkala z otevřených ran, vyražené oko, rozmlácená lebka, přelomená noha, otřes mozku... to všechno tady nečekejte. Kick-box je sice dost tvrdý sport, ač se to zprvu nezdálo, ale vedle fyzických schopností je třeba i obrovské psychické zdatnosti a odolnosti. Prostě sport na úrovni, kde sem tam nic není jak má být.
crashzone
(Michaela Rusínová)
středa 25. 4. 2007 08:00
Rusínová, Michaela. 2007. Kamikaze Tiger Night. Vychytané.cz. [Online] 25. 4. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=603. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kamikaze-Tiger-Night
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.192s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.92.29
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:02