Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

LinkinPark.cz: Rozhovor s Robem a Chesterem

Stali jsme se partnery českého fanouškovského webu o kapele Linkin Park, proto máme možnost i vám, našim čtenářům, přinést rozhovor se dvěma členy téhle kapely, kterou není absolutně třeba představovat.. Here it is.. ;)
Přidat na Facebook
Je to rozhovor z jedněch francouzských Linkin Park fan stránek, kde Rob a Chester popisují skladby zase trošku jinak..

Tracklist alba Minutes To Midnight:
01. Wake 1:40
02. Given Up 3:10
03. Leave Out All The Rest 3:18
04. Bleed It Out 2:54
05. Shadow Of The Day 4:50
06. What I' ve Done 3:25
07. Hands Held High 3:53
08. No More Sorrow 3:38
09. Valentine' S Day 3:15
10. In Between 3:14
11. In Pieces 3:37
12. The Little Things Give You Away 6:23
Celková délka alba je tedy: 43:17.

#Given Up: původně tahle skladba nesla několik názvů a to:''What the fuck is wrong with me'', ''Given Up'' a ''Wake''. Wake je také první slovo co v songu uslyšíte, Chester tenhle song jako 'Wake' pojmenovat nechtěl, proto Given Up.

#Leave Out All The Rest: Mike složil melodii, song obsahuje (pravděpodobně) violu a jak Chester sám říká, fanoušci si tenhle song zamilují.

#Bleed It Out: Podle Roba je tohle velice tvrdý song, Rick měl takový nápad a to takový že ho nahrajeme ve studiu společně se všemi z LP crew (maskéři, fotografové, bodyguardi atd.) stylem takovým, že budou všichni naráz rockovat do rytmu. Chester říká, že má tenhle song prvky punku a je tedy nejrychlejší na albu.

#Shadow Of The Day: Chester říká, že je to jeden z klasických Linkin Park songů (intro, rap, refrén, rap, refrén, mezihra, refrén). Řekl, že je to přesně taková struktura jako u starých LP songů, ale úplně jinak podaná.

#What I've Done: První demo tohoto songu vytvořil Joe. Mike s Chesterem vytvořili textovou část. Je to poslední song, který nahráli. Tenhle song jako jediný byl natočen ve starém dobrém NRG studiu, kde dřív natočili HT a Meteoru.

#Hand Held High: Podle Roba je tenhle song velice klidný. Je to rappový songa velice melodický, s excelentním výsledkem.

#No More Sorrow: Tenhle song podle Chestera obsahují velice tvrdou kytarovou stopu, obsahuje také unikátní sample. Na nějakou chvíli se ve studiu rozbila vzduchotechnika, tak toho Chester využil a vzal svůj zapalovač a ve studiu nahrál velice zvláští druhy zvuků, které zněly velice dobře, z toho také vznikl právě sample k tomuto songu.

#Valentine's Day: Chester prozradil, že tenhle song není v žádném případě 'štastný'. Lidé, kteří někoho ztratili ve svém životě se v téhle písni určitě poznají. Text je o tom jak můžou být malé věci, které se vám přihodí později důležité.

#In Between: Tenhle song obsahuje violu a čelo. v téhle písní 'ZPÍVÁ' Mike. Ke konci songu Chester pomáhá s jednou harmonií. Rick chtěl vyzkoušet něco jako Simon a Garfunkel nebo Lennon a McCartney.

#In Pieces: Tohle je úplně první song, který LP napsali k tomuto albu. Je to jeden z Chesterových oblíbených songů který kdy napsali. Chaster si myslí, že je to až nemožné, že tenhle song napsali stejní lidé co napsali Hybrid Theory, dále také řekl, že v budoucnosti by se chtěli ubírat směrem právě tohodle songu.

#The Little Things Give You Away: Rob říká, že je to jejich nejoblíbenější song na albu. Je to velice odlišné oproti starým LP songům. Píseň obsahuje piano a Mike dostal důvěru k této písni napsat kytarové části v akustické podobě.

zdroj: www.linkinpark.cz (KadlyLP)
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
úterý 24. 4. 2007 08:00
Prachař, Štěpán. 2007. LinkinPark.cz: Rozhovor s Robem a Chesterem. Vychytané.cz. [Online] 24. 4. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=601. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/LinkinPark.cz:-Rozhovor-s-Robem-a-Chesterem
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.116s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.15.1.196
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:13