Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Skupina Kabát vystoupí na nejnebezpečnější akci tohoto roku!

Rocková skupina Kabát vystoupí na největší freestyle akci FMX Gladiator Games s podtitulem Fiat Triple X. Diváci také můžou vidět neuvěřitelný skok Fiatu Punto, který nebude nijak upravený. Jedná se o světovou premiéru, která je inspirována legendárním silvestrovským skokem Robbie Maddisona na repliku Vítězného oblouku v Las Vegas.
Přidat na Facebook
Známá česká skupina Kabát vystoupí na největší sportovně - zábavné freestyle akci FMX Gladiator Games, tentokrát s podtitulem Fiat Triple X. "Byli jsme jako hudební host přizváni na vcelku odvážnou prezenaci motorismu, kde budou mimo jiné k vidění motorky, tak jako na Gladiátorských hrách v O2 Aréně, a vyvrcholením má být skok Fiatem Punto do neuvěřitelných osmnácti metrů výšky," říkají zástupci skupiny Kabát. Ostatně půjde o jejich poslední "festivalový" koncert za tuto sezónu.

Skok je inspirovaný legendárním silvestrovským skokem Robbie Maddisona, který vyskočil na repliku Vítězného oblouku v Las Vegas a následně seskočil zpátky dolů. Fiat Punto bude také skákat do výšky s následným seskokem zpět na zem. Uskuteční se na speciálně postavené věži z mohutné rampy před Průmyslovým palácem. Fiat Punto opět nebude nijak upravený, pouze vyztužený rámem pro případ převrácení. Nijak nebude upraven ani výkon motoru.



Diváci i letos budou svědky neuvěřitelného skoku sériového, nijak neupraveného Fiatu Punto. „Jde vlastně o světovou premiéru. Na rampu pojedeme rychlostí přes sto kilometrů v hodině, abychom vyskočili do zhruba dvaceti metrové výšky. A pokud se dostaneme nahoru, ještě nás čeká skok dolů. Bude to mazec,“ říká hlavní organizátor a jezdec zároveň Marek Rejman, kterému bude spolujezdce opět dělat Zdeněk Fusek.

Zdroj: TZ Blue Gekko
Lakina
(Lada Váňová)
úterý 11. 9. 2012 08:00
Váňová, Lada. 2012. Skupina Kabát vystoupí na nejnebezpečnější akci tohoto roku!. Vychytané.cz. [Online] 11. 9. 2012. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5990. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Skupina-Kabat-vystoupi-na-nejnebezpecnejsi-akci-tohoto-roku!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.065s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.149.26.246
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 12:18