Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Společné turné Monkey Busines a PSH vyvrcholí na koncertě Kraak&Smaak

Když v březnu odstartovali společné turné „známé firmy“ domácí scény Monkey Business a PSH, všichni s napětím očekávali, co spolu upekly.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Kraak & Smaak live
čtvrtek 11. října 2012 21:00
(konec +- pátek 12. října 2012 03:00)
SaSaZu
Praha 6 (CZ)
Soutěžilo se o 2x2 vstupenky na pražský koncert Kraak&Smaak v SaSaZu. Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
Na první pohled dvě hudebně nesourodé party, ale dokázaly potlačit svoje ega a výsledkem jsou překvapivé, ale silné aranže známých hitů. Poslední šanci vidět a slyšet toto unikátní spojení, budou mít fanoušci 11. října v klubu Sasazu, kde tento večírek vyvrcholí vystoupením holandské taneční senzace Kraak & Smaak.

Funky a hip hop dohromady a ještě ke všemu Monkey Business a PSH? Zdá se vám, že to nějak nejde dohromady? Opak je pravdou! A podle některých hudebních novinářů se jedná dokonce o hudební počin letošního roku! Jan Vedral z MF Dnes jejich první vystoupení okomentoval slovy: „Společné vystoupení funkové kapely kolem Matěje Rupperta a Tonyi Graves a hiphopových Penerů strýčka Homeboye fungovalo skvěle, "počítačové" hudbě raperů vdechlo nový život. Tohle turné může být nejlepším letošním počinem.“ Od března letošního roku v rámci společného turné navštívili většinu velkých českých a moravských měst a poslední příležitost budou mít fanoušci 11. října v klubu Sasazu.

A jak s tím souvisí holandská taneční parta Kraak & Smaak? Nejen, že Kraak &Smaak jsou oblíbenou kapelou Monkey Business a PSH, ale hudebně završí tenhle jedinečný říjnový večírek. Vladimír 518 k tomu dodává: „Kraak and Smaak je skvělá kapela a série jejich desek se nám postarala o kvalitní hybnou sílu jednoho z Monkey Business / PSH backstage večírků. Poslouchám je, mam rád jejich videa a byl jsem i na jejich pražskym letním koncertě na Střeleckym ostrově. Chtěl jsem je vidět za každou cenu a to i přesto, že jsem měl monstrózní kocovinu po svejch dvou koncertech. V klubu půjde určitě o velkou událost, moc se na to těším.“



Těm, kteří na jejich festivalovém vystoupení chyběli, tvorbu téhle křupavé trojice trochu představíme. Sami Kraak & Smaak by svůj styl hudby přirovnali ke všemu možnému – funky, hip-hopu, elektru, ale hlavně house a breakbeatu. A proč křupavé? Kraak & Smaak totiž v holandštině znamená „křupavý a lahodný“. A o tom, že jejich žívá vystoupení mají šťávu, nemusíte vůbec pochybovat. Nepochybuje o tom například mezinárodní prestižní hudební magazín IDJ, který je označil jako „kapelu, kterou prostě musíte vidět naživo“. A nepochybuje o tom ani Matěj Ruppert! „Skupina Kraak and Smaak je podle mě jedna z nejlepších tanečních kapel současnosti a udivuje mě, že v době kroutičů čudlíků se objeví někdo takhle rytmicky a harmonicky zdatnej. Dál mě udivuje, jak je možný že v malym Holanskym městečku maj tolik skvělejch zpěváků!!! Na koncert se moc těším a hodlám si ho maximálně užít!“

Co k tomu dodat? Snad jen, abyste si tuhle holandskou partu přišli spolu s Monkey Business a PSH poslechnou 11. Října do klubu Sasazu!
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 25. 9. 2012 08:00
Chovancová, Michaela. 2012. Společné turné Monkey Busines a PSH vyvrcholí na koncertě Kraak&Smaak. Vychytané.cz. [Online] 25. 9. 2012. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5981. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Spolecne-turne-Monkey-Busines-a-PSH-vyvrcholi-na-koncerte-Kraak&Smaak
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.13s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.133.144.140
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:46