Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Kateřina Kristelová má důvod k širokému úsměvu

Moderátorka Kateřina Kristelová moc dobře ví, že zdravé zuby a bělostný úsměv jsou vizitkou každého člověka. Péči o svůj chrup proto rozhodně nepodceňuje a kromě pravidelných lékařských prohlídek podstupuje také bělení zubů, a to rovnou tou nejmodernější a nejšetrnější metodou. O její zářivý úsměv se starají odborníci nové zubní kliniky FIT Dental slavnostně otevřené na Vinohradské ulici v Praze.
Přidat na Facebook
„Nejen kvalitní řečnický projev, ale také vizáž mě živí. Moderování je sice stále mojí hlavní profesí, čím dál více však dostávám nabídky na různé focení reklamních kampaní. Zářivý úsměv je pro mě proto velmi důležitý a rozhodně mi dodává sebevědomí, které je v showbyznysu tak potřebné,“ svěřila se Kristelová, která si nechává bělit zuby v nově otevřené klinice FIT Dental. „Asi jako každý člověk, jsem měla i já jistě obavy, když jsem šla na bělení poprvé. Pan doktor Martin Uhrík je ale profesionálem na svém místě a zákrok byl naprosto bezbolestný. Díky milému personálu jsem se na klinice cítila opravdu dobře.“ Kateřina si také moc dobře uvědomuje, že nesmí péči o chrup podcenit ani u své dcery. „Claudince budou v září dva roky a čištění zubů už s přehledem zvládá. Obě se pomalu připravujeme na první preventivní prohlídku, tak jsem na ni moc zvědavá. Zatím byla u každého doktora moc statečná,“ prozradila moderátorka, kterou velmi nadchlo, že se lékařský tým z FIT Dentalu stará také o dětské zoubky.



Mezi další hvězdné pacienty nové zubní kliniky, kteří nechyběli na jejím slavnostním otevření, patří také Sagvan Tofi, Radka Pavlovčinová, Lešek Semelka, Pavel Trávníček s přítelkyní Monikou Fialkovou, která neváhala podívat se svému partnerovi řádně na zoubek, Václav Upír Krejčí, Richard Tesařík, Milan Pitkin či letošní olympijský vítěz v moderním pětiboji David Svoboda. „Každý z nás si už určitě aspoň jednou zažil, co je to pořádná bolest zubů a jak velká je to pak úleva, když vám od ní někdo pomůže. Pro sportovce je samozřejmě zdraví velmi důležité. Nedokážu si představit, že bych se mohl plně soustředit na sportovní disciplínu, kdyby mě bolely zuby,“ svěřil se Svoboda, který má díky zlaté olympijské medaili opravdu velký důvod k úsměvu.

Zdroj: TZ Original Communications, s.r.o.

Lakina
(Lada Váňová)
středa 22. 8. 2012 08:00
Váňová, Lada. 2012. Kateřina Kristelová má důvod k širokému úsměvu. Vychytané.cz. [Online] 22. 8. 2012. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5906. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Katerina-Kristelova-ma-duvod-k-sirokemu-usmevu
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.09s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.143.244.83
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 05:07