Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

20.4.07 - KVĚTINOVÝ JARNÍ MEJDAN FREE FLY

Řekli jste si o to! Nejlepší housevý mejdan zlínska! Přesně tak, už tento pátek od 21:00 v prostorách Velryba Music Clubu na Jižních Svazích dostanete tu nejlepší porci taneční hudby.. takže neváhejte a lítejte!
Přidat na Facebook
Yooo, už je to po dvou měsících zase tady! Energická lítací taneční house party za podpory Rádia Zlín tradičně připravena v tématickém luxusním duchu! Jako vždy v klubu Velryba ve Zlíně na Jižních Svazích!

A o co jste si řekli? O hlavním hostu Jarního Květinovýho Mejdanu Free Fly jste si rozhodli sami! Ti co sledují web a vychytali to v naší soutěži, mohli hlasovat o hlavním hostu-dji se kterým budete lítat 20.4. ve Velryba klubu ve Zlíně na nejlepším housovém mejdanu Zlínska!

Hlavním hostem bude legendární Dj LOUTKA
Myslím, že netřeba dlouze představovat tohoto matadora české housové scény, který svými tanečními sety všechny na akcích vždy zaručeně dostane a vystřelí do vesmíru!

Máme Jaro a je jasný, že se celý mejdan ponese v jarním duchu - čekají na vás speciální květinové dekorace! Takže si chystejte zelené oblečení nebo cokoliv s motivem květin nebo kytky sebou a budete moci ušetřit na vstupném, jak jste zvyklí!

Sledujte podrobnosti o dalších chystaných specialitách a djs a taky se můžete registrovat do "Klubu Volného Lítání" na speciálním webu k akci www.freefly.zlin.cz

Připomeneme si tradiční speciality patříci k mejdanu Free Fly:
  • Free 6x Sexy Go-Go i na barech!

  • Free další akční drinky za srandovní ceny!

  • Free ovoce

  • Free Projekce od Lajdáka!

  • Free Dekorace od Honey!

  • Spousty Free svůdných sexy holek a fantastická uvolněná lítací atmosféra mejdanu!

  • Speciální focení pro odvážné...!
Kromě hvězdy Dje LOUTKY vás budou rozlítávat prověření piloti - samozřejmě nebude chybět residentní rozhýbávač akce Dj MARCUS COOPER se svým aktuálním zvukem electro-housu! Dalším zajímavým hostem a tahounem je jihočeský český Dj Groove Dan, jež je velmi populární svými jihočeskými akcemi Kinetic s hrubě tanečním stylem. S fresh mixem bude připraven také domácí Dj Felix a další.

Rozlítávat, tančit a kalit se bude divoce, o tom ví svoje ti nejvěrnější příznivci akce...a díky jim! A kdo nevíte, přijďte a poznejte jak to vypadá na nejlepším housovém mejdanu Zlínska!

Vstupné:
do 23h s květinou, v zeleném oblečení nebo s motivem kytky - holky FREE / kluci 60,-
po 23h s květinou, v zeleném oblečení nebo s motivem kytky - holky 60,- / kluci 80,-

"Klub Volného lítání"80,- + obdrží dárek
Ostatní 99,-

Prvních 100 příchozích obdrží jako dárek CD Mix Free Fly!

Registruj se, sleduj podrobnosti na www.freefly.zlin.cz a získej další Free výhody v podobě CD mixu, dárečků, VIP a zvýhodněných vstupů na další mejdany!!!

Vše uvidíte a uslyšíte v rámci Off-Air aktivity Rádia Zlín k pořadu "Style Clubbing" na Rádiu Zlín! "Style Clubbing" nabízí každý pátek od osmé večer 120 minut našlapaných aktuální klubovou muzikou! Nechybí ani aktuality a zákulisní info, protože "Style Clubbing" je díky Dj Marcusi Cooperovi přímo propojen s konkrétním klubovým děním. Ladit můžete na 91,7 FM (nebo 96,2 FM, 102,5 FM), nebo kliknout na: www.radiozlin.cz



Více inforrmací získáte na specializovaném webu o této vychytané akci!









majkl
(Michal Gaja)
úterý 17. 4. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. 20.4.07 - KVĚTINOVÝ JARNÍ MEJDAN FREE FLY. Vychytané.cz. [Online] 17. 4. 2007. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=587. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/20.4.07---KVĚTINOVÝ-JARNÍ-MEJDAN-FREE-FLY
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.119s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.60.166
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 10:03