Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Řidič se napil vodky přímo před hlídkou Městské policie Zlín

Dnes, krátce po 14té hodině prováděla hlídka MP Zlín kontrolní monitorovací činnost u areálu hotelu Sole, z důvodu poměrně častého výskytu sociálně nepřizpůsobivých občanů. Při tomto před auto strážníků zaparkoval řidič vozidla TZ Fabie, naklonil se k sedadlu spolujezdce a podal si 0,5l láhev tvrdého alkoholu.
Přidat na Facebook
Z této pil takovým způsobem, jako když pijete minerálku na zahnání žízně a vypil přes polovinu láhve. Poté vystoupil z auta, otevřel zadní kufr, kam láhev se zbytkem alkoholu odložil, nasedl a pokračoval v jízdě. Strážníci jen nevěřili svým vlastním očím, dotyčného řidiče zastavili a muž jim s ledovým klidem na dotaz, zda požil nějaký alkohol odpověděl, že ano. Provedená dechová zkouška prokázala u 63letého Zlíňáka 1,7 promile alkoholu v organizmu. Celá věc byla proto předána k dalšímu šetření kolegům z republikové policie.
Důvodů, které muže k tomuto činu vedly, může být mnoho, on sám jen uvedl, že měl žízeň a tak se napil.

Odcizené rošty byly nalezeny ve sběrně
Ve středu, krátce před 11tou hodinou, přijalo SOC Městské policie Zlín oznámení, že na ulici Dětská u garáží byly patrně odcizeny kovové rošty, zakrývající odtokový kanál na svod dešťové vody. Na místo byla vyslána příslušná hlídka z okrsku Jižní svahy, která zjistila, že se jedná o celkem 4 ks o velikosti 40x100 cm. Pojala podezření, že by se rošty mohly nacházet ve sběrně na ulici Malotova a proto tam byla ihned vyslána nejbližší hlídka. Tato předmětné rošty ve sběrně skutečně nalezla, ovšem aby se tak stalo, musela dlouhé minuty přesvědčovat obsluhu výkupny, aby mohla situaci prověřit, jelikož tato si trvala na svém, že má hodinovou přestávku na nákupy. Nakonec ale strážníky do objektu vpustila a rošty tak mohly být nalezeny. Vzhledem k tomu, že správce garáží odhadl výši možné způsobené škody na cca 6.000 CZK, byla celá věc předána k dalšímu šetření kolegům z republikové policie.

Zdroj: TZ Městská policie Zlín
Lakina
(Lada Váňová)
čtvrtek 2. 8. 2012 08:00
Váňová, Lada. 2012. Řidič se napil vodky přímo před hlídkou Městské policie Zlín. Vychytané.cz. [Online] 2. 8. 2012. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5844. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Řidic-se-napil-vodky-primo-pred-hlidkou-Mestske-policie-Zlin
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.069s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.12.136.52
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:14