Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Korálovka vyděsila seniorku

Včera poctil 69letou seniorku neočekávanou návštěvou plaz. Vyděšená žena se na prostřednictvím tísňové linky obrátila na SOC Městské policie Zlín krátce po 14té hodině. Uvedla, že má v koupelně pod pračkou nějakého barevného hada.
Přidat na Facebook
Na místo byla vyslána hlídka Rychlé operativní jednotky, která v plazovi poznala korálovku sedlatou. Tuto odchytla a převezla na útulek pro opuštěná zvířata. Ještě předtím ale provedla preventivní prohlídku u sousedky oznamovatelky, jelikož tato se obávala, aby se i u ní nějaký had nenacházel, což se nepotvrdilo.

Vandalové převraceli popelnice, zadrželi je strážníci MP Zlín
Dnes, krátce před druhou hodinou ranní, přijalo SOC Městské policie Zlín oznámení, že na ulici Štefánikova převrací neznámé osoby popelnice směrem do vozovky a navíc přemístily přenosnou DZ. Na místo byla vyslána nejbližší hlídka MP Zlín která zjistila, že popelnice jsou převráceny v počtu cca 20 ks. Nedaleko pak strážníci zadrželi dva mladíky, 21letého z Malenovic a 19letého ze Zlína. Vzhledem k tomu, že se oba jevili pod vlivem alkoholu či jiné omamné látky, byla u nich provedena orientační dechová zkouška s výsledkem pozitivním. 21letý nadýchal 1,9 promile a 19letý pak 1,8 promile alkoholu v organizmu. Na výzvu strážníků uvedli následky svého počínání do původního stavu a byť se ke svému jednání doznali, odmítali na místě cokoliv řešit. Z tohoto důvodu bude celá věc předána do správního řízení, kde jim hrozí pokuta až do výše 20.000 CZK.

Zdroj: TZ Městská policie Zlín
Lakina
(Lada Váňová)
čtvrtek 26. 7. 2012 08:00
Váňová, Lada. 2012. Korálovka vyděsila seniorku. Vychytané.cz. [Online] 26. 7. 2012. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5841. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Koralovka-vydesila-seniorku
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.113s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.97.189
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 23:03