Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Sázavafest již tento čtvrtek!

Již zítra bude zahájen letošní 12. ročník Sázavafestu, a proto vám přinášíme festivalového průvodce, který se jistě hodí každému, kdo se na festival chystá!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Sázavafest
čtvrtek 2. srpna 2012 21:00
(konec +- pátek 3. srpna 2012 04:00)
Areál Zelený Ostrov
Benešov (CZ)
Nejdůležitější informací pro všechny festivalové návštěvníky je jisto jistě otevření festivalového areálu. Ten své brány otevře již ve čtvrtek 2. srpna v 11h. Festivalovou atmosféru odstartuje v Balbínce kapela Iglů, která hraje a zpívá funk, latinu a ska. Pokračovat se bude na dalších čtyřech stagích, kde budou k vidění, ale zejména k poslechu kapely jako např. Wohnout, Smažený zelený rajčata, Kamil Střihavka, Rybičky 48 a večer rozjede v tanečním rytmu Promopro Dance Hall producent Époque Noir.
V pátek odstartuje hudební maraton v pravé poledne opět Balbínka a během dne se vystřídají takové hvězdy, jakými jsou mexičtí Molotov, Fun Lovin‘ Criminals, Sak Noel, Mike Candys, Death By Chocolate a další. Z české scény jmenujme Buty, Anetu Langerovou, Mig 21, Nightwork a v Balbínce zazní také reggae ride. Sobotní nejnáročnější festivalovou párty předvedou francouzští Lyre Le Temps, kapela Mandrage, Tomáš Klus, Chris Sadler, Frantic Sunday a dočkáme se konečně hlavní hvězdy festivalu DJe Paula Oakenfolda! V neděli se areál (nikoli stanové městečko) uzavře v 06:00, kdy bude festival oficiálně ukončen.

Další neméně důležitá informace se týká stanového městečka. Od 1. srpna již není možné zakoupit vstupenky v předprodeji, ale jen na místě v pokladně umístěné u vstupu do festivalového kempu, kde bude v prodeji i jednodenní vstupné na festival. Kapacita kempu je v současné době zaplněná z jedné poloviny a v případě, že i tak nebude kapacitně stačit, existují opět i záložní varianty. Pořadatelé letos slibují kvalitnější zázemí pro samotné kempování festivalových návštěvníků. A důležitou a dobrou zprávou jistě je, že je možné si do kempu nosit své vlastní jídlo, avšak nocležníci by se měli vyvarovat opékání buřtů neboť je v kempu přísný zákaz zakládání ohně a používat vařiče s otevřeným ohněm.

Pro automobilové návštěvníky je k dispozici několik parkovišť, která jsou umístěna v blízkosti areálu. Parkující obdrží za poplatek parkovací kartu, jejíž cena za osobní automobil nebo motocykl je 250 Kč, dodávku 350 Kč a autobus 500 Kč na všechny dny festivalu. Parkoviště jsou v provozu nonstop od čtvrtka 2. 8. od 11 hodin do neděle 5. 8. do 13 hodin.

Nutno také podotknout, že je z bezpečnostních důvodů vstup psů a jiných domácích zvířat do areálu festivalu zakázán.

Mnohé návštěvníky jistě zajímá také informace o tom, co se na festivalu bude jíst a pít. Zajištěn bude dostatečný počet barů, pivních stanů, jídelen a stánků s kompletním sortimentem teplých i studených jídel (vč. vegetariánských), alko a nealko nápojů. Čepovat se bude především místní pivo Ferdinand (desítka a jedenáctka), nealko ochutnáte v podání točené malinovky nebo Kolicoly a pochutnat si můžete i na kuřecích specialitách od KFC.

Díky jedinečnému umístění festivalu v blízkosti centra mají také účastníci festivalu možnost zakoupit si vše potřebné i nepotřebné v obchodech ve městě Benešov. A pokud někomu dojde hotovost, není nic jednoduššího, než si je zajít vybrat do nedalekých bankomatů.

Festivalový program obdrží zdarma každý návštěvník při vstupu do areálu nebo v informačním stánku. Nově mohou přístup k festivalovému programu získat i uživatelé chytrých telefonů, a to díky bezplatné mobilní aplikaci Android. Kromě jednoduchého přístupu k programu během festivalu a medailonků o kapelách, nabízí aplikace i další funkcionality, jako například přístup k novinkám o festivalu přímo z Google+ stránky Sázavafestu.

Připomínáme, že na festival se nejpohodlněji a nejlevněji dostanete vlakem při zakoupení jízdenky Českých drah VLAK+.

Více na www.sazavafest.cz
Petr Wacko
(Petr Wacko)
středa 1. 8. 2012 08:00
Wacko, Petr. 2012. Sázavafest již tento čtvrtek!. Vychytané.cz. [Online] 1. 8. 2012. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5826. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Sazavafest-jiz-tento-ctvrtek!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.106s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.12.162.179
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 10:15