Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Hip Hop Kemp 2012 a jeho line up, část 3. - F

Třetí várka jmen HIP HOP KEMPu 2012
Přidat na Facebook
Přátelé, tak tohle je vážně Fprdeli. V uších mi už ani nepíská. Oči to přečetly, předaly info, uši při té představě praskly a zní v nich Fanfáry. Brada padla a nadšeně jí následovaly zuby, Fakra. Co se to kurfa děje? Ale nic felkýho. Jen Hip Hop Kemp fyhlašuje další férku. Došlo na F, a to aby se jeden uklidnil myšlenkama na něco uklidňujícího, než to s ním fekne. Třeba řeka Fltafa. Ftipný.

Foreign Beggars… Je potřeba k týhle partě něco dodávat? My, co jsme minule dostali tu koňskou dávku energie, řízlou záchvatem tropického šílenství a voodoo. „Where’s the moshpit, where’s the moshpit?” Slyším, když mi oči blikaj jak stroboskop, zatímco levituju v kotli a z každýho póru na těle teskně hučí Nijagára potu, co musí ven. My, co na nás sáhla smrt v podobě modré šestiruké potvory, už dva roky žadoníme o přídavek a chodíme zalejvat hrobečky nešťastníků, co si to nechali utéct a další život pro ně neměl smysl. Takhle se snad publikum nemohlo cítit od doby, co namrdaný dupalo po sále do zvuků Sex Pistols. Jestli se nějakej Krakken urval ze všech řetězů, jmenuje se Foreign Beggars.

Co je ale u party Orifice Vulgatron, Metropolis, DJ NoNames nového? Stále se chystá společná deska s Noisia. Na světě je nová smlouva s labelem Mau5strap… Do Kempu zbývá 4 a půl měsíce, snad to čekání vydržíte a neohryžete si do tý doby nedočkavostí nehty až po loket, protože jak říká Orifice: „Já sice na konec světa v roce 2012 nevěřím, ale přichází poslední pecka, tak jen kdyby přecijen náhodou, pojďme to dát, jako kdyby běl přijít.“

Favorite, druhé jméno na F v našem lineupu. Zaměstnání: rapper. Úspěchy: 4.místo v nemetzké hitparádě s jeho loňským albem Christoph Alex. Co je na něm zvláštního: ve 12 přišel o oba rodiče, od té doby rozhodně nevelebí Pána, co se asi zrovna dloubal v nose. Fadant. Vyrůstal u tety, pak děcáky… Není sice real od tří let, ale rapuje od nějakých patnácti, a se svým silným životním příběhem a traumtem má nepochybně o čem. Že umí ale mnohem víc, než vám drásat ucho kňouráním a stěžováním na osud a šéfa šéfů, to naznačí jeho vtipné klipy a… Uvidíte naživo. Total Fenomenál.

Fakt hustý. Co příště? H jako hvězda? L jako pravý lejno? K jako Kriss Kros? R jako Rapmasters?... P jako počkej a uvidíš příští pátek, pic.

HIP HOP KEMP 2012 - Line up:
D:
DILATED PEOPLES /USA/
DOPE DOD /NL/
DUDLEY PERKINS & GEORGIA ANNE MULDROW /USA/
F:
FAVORITE /D/
FOREIGN BEGGARS /UK/
J:
JAY DIESEL + TAFROB /CZ/
JEAN GRAE + DJ Mr.Len /USA/

Fred
(Fred Durst)
sobota 7. 4. 2012 08:00
Durst, Fred. 2012. Hip Hop Kemp 2012 a jeho line up, část 3. - F. Vychytané.cz. [Online] 7. 4. 2012. [Citace: 26. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5805. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Hip-Hop-Kemp-2012-a-jeho-line-up,-cast-3.---F
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.08s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.221.53.5
Serverový čas: pátek 26. dubna 2024 11:29