Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Prague City Festival byl zrušen

V minulých dnech jste jistě s politováním shledali, že druhý ročník Prague City Festivalu, který se měl konat ve dnech 29. - 30. 6. 2012 na pražském Výstavišti, byl zrušen. V současné době společnost Ticketportal řeší otázku, kdo a jakým způsobem peníze za nákup vstupenek vrátí. Společnost Ticketportal prodej vstupenek pouze zprostředkovává a jedná při prodeji vstupenek jménem a na účet pořadatele akce; v tomto případě tedy jménem a na účet společnosti PUNX NOT DEAD s.r.o., která nese odpovědnost za vrácení vstupného.
Přidat na Facebook
Ačkoli společnost Ticketportal poskytla v zájmu zajištění řádného konání festivalu jeho pořadateli, společnosti PUNX NOT DEAD s.r.o., veškerou podporu a pomoc, která byla v jejích silách, nepodařilo se společnosti PUNX NOT DEAD s.r.o. konání festivalu zajistit.
Společnost Ticketportal veškeré finanční prostředky, které za prodej vstupenek inkasovala, již dříve převedla společnosti PUNX NOT DEAD s.r.o. Vzhledem k tomu, že společnost PUNX NOT DEAD s.r.o. do dnešního dne finanční prostředky, ze kterých by bylo možné vstupné vracet, společnosti Ticketportal neposkytla, není společnost Ticketportal povinna, a bohužel není ani v jejích možnostech, vracení vstupného zajišťovat. Odpovědnost za vracení vstupného tak v tuto chvíli leží výhradně na společnosti PUNX NOT DEAD s.r.o. Společnost PUNX NOT DEAD s.r.o. informaci o tom, jakým způsobem bude vracení vstupného zajišťovat, doposud neuveřejnila. Doporučujeme Vám tedy v příštích dnech sledovat internetové stránky www.punxnotdead.cz a www.cityfestival.cz, popřípadě kontaktovat přímo společnost PUNX NOT DEAD s.r.o. Aktuální informace bude též Ticketportal průběžně uveřejňovat na svých internetových stránkách.

Přestože společnost Ticketportal sama v souvislosti se zrušením Prague City Festivalu utrpěla značnou finanční ztrátu, neboť v zájmu podpory konání akce poskytla společnosti PUNX NOT DEAD s.r.o. dodatečné finanční prostředky nad rámec tržeb inkasovaných za prodej vstupenek, je připravena poskytnout Vám při uplatnění nároku na vrácení vstupného vůči společnosti PUNX NOT DEAD s.r.o. pomoc a podporu. V případě potřeby v této věci můžete kontaktovat písemně na e-mailovou adresu reklamace@ticketportal.cz

Podrobnosti na www.ticketportal.cz

Zdroj: TZ Original Communications, s.r.o.
Lakina
(Lada Váňová)
úterý 26. 6. 2012 08:00
Váňová, Lada. 2012. Prague City Festival byl zrušen. Vychytané.cz. [Online] 26. 6. 2012. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5782. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Prague-City-Festival-byl-zrusen
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.104s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.133.144.140
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:46