Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Vyzkoušeli jsme za vás jak se paří na JéZéĎácké technopárty

Na vsetínsku působí od roku 1999 poněkud neobvyklé JZD (Jednotné Zemědělské Družstvo). Nezamořuje okolní vzduch smradem hnoje, neobtěžuje vířením nánosů prachu a špíny ani chovem zvířecích stád...
Přidat na Facebook
"JZD promotion vznikla za účelem podpory a výchovy dělnické mládeže. Z důvodu upadající morálky a úrovně kultury mladých lidí ve Valašském regionu jsme začali přemýšlet, co pro to dělat. A proto jsme tady..."

Informací o agentuře JZD promotion najdete na webu http://jzdpromotion.cz víc než dost. Pokud však chcete členy teamu, který vede promotér a Dj Martini aka Mafoks vidět v akci, zapomeňte na internet a raději zvedněte zadek ze židle a vyražte tak jako my na některou z jejich vychytaných parties!!!!! ;)

V sobotu večer jsme vyrazili do Valašských Klobouk, kde se v klubu VestiBull konala taneční party MottoTechna 09, která je součástí Severní Vítr je Krutý Tour 2007 v produkci agentury JZD promotion. Djs SPYRO, DAHO, PAPIOIL, SIKI, JURIS a MARTINI nikoho nešetřili a dali osazenstvu parketu pořádně do těla, ušní bubínky jim pocuchaly beaty kvalitní zvukové aparatury Class A 5 kW. Vstupné bylo jen 90 korun, takže Djs hráli pro více než sto padesát clubberů.




Největší vytrvalci si nadupané sety užívali naplno a nehnuli se z parketu. Z parketu je dostala jen žízeň nebo jiná potřeba. Lidé klidnější povahy trávili večer posezením s přáteli, s občasnými procházkami k baru. To bylo nejrušnější místo, pít přece musí každý. ;) Velmi sympatické ceny pití v "nápojníčku" sváděly k dalším a dalším panákům či pifkám. Štěpánek jakožto zodpovědný a uvědomělý řidič lihovému pokušení odolal - auto sice nejezdí na papíry, ale chlast za volant prostě nepatří. Já se zachovala jako nejlepší kamarádka - semtexy s vodkou jsem pila i za něj, bez řečí, s úsměvem a na jeho zdraví!!! :)

Naštěstí mi nějak přišlo na mysl že "všeho s Mirou" .. eh .. teda vlastně s mírou :) a pro desátý drink jsem raději nešla. Před odchodem jsme se ještě rozloučili se starými, ale i novými známými. Party se opravdu povedla, vůbec se mi nechtělo odjet. Pořád mi totiž v hlavě ležel ten desátý drink.... ;)

Jinak tady jsou fotky od našich slovenských kolegů: www.partyzona.sk ;)
BB
(Bára Vlková)
pondělí 16. 4. 2007 08:00
Vlková, Bára. 2007. Vyzkoušeli jsme za vás jak se paří na JéZéĎácké technopárty. Vychytané.cz. [Online] 16. 4. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=578. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Vyzkouseli-jsme-za-vas-jak-se-pari-na-JeZeĎacke-technoparty
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.16s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.226.98.89
Serverový čas: sobota 27. července 2024 04:10