Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Electronica! Už v pátek!

House, Electro, Progressive, Trance.. tohle všechno vám půjde do ušidel, když se ukážete v pátek 27. dubna na Velrybě. Wo co že tam půjde? Kdo tam bude hrát? Víc v článku!
Přidat na Facebook
Jen malý opáčko: DJs Milo Moretti, Bon Finix, Pete Walk a Rewis - tyhle chlapáky tam všechny uvidíte (a holky, když budou zdatné, si budou moci i sáhnout ;) heh :) ).

Kdo je Pete Walk? Pete Walk patří mezi stálice pražské klubové scény již takřka deset let. Za svou kariéru vystřídal několik rezidentur a zahrál si například i s takovými velikány jako Jim Masters či Judge Jules. Ostatně v současnosti je jednou z tváří agentury Clear Vision díky které je angažován v projektu halové party Amazing City. Pete Walk má ojedinělý zvuk a míchání, se kterým obráží kluby po celé republice i v zahraničí.

Těšit se můžete i na bratra Michaela Buriana, DJe Milo Morettiho. V začátcích byly
Jeho sety velice ovlivněné v tu dobu silně se prosazujícím stylem Wet&Hard. Časem však přičichl i k dalším stylům a to především progressiveu, progressive houseu, tranceu, tech houseu a electru. Nebrání se ani experimentování a jak je vidět rád do svých setů zařazuje desky různých stylů. Neustále se snaží své sety zpestřit a proto jako jeden z prvních v ČR koupil FinalScratch2, který mu umožňuje posunout hraní o krok dál. Během své kariéry si zahrál po boku české špičky a jeho kariéra mílovými krky míří vzhůru.

Posledním ve výčtu hostů zlínské party Electronica je mladý, nadějný především neúnavný propagátor stylů trance, DJ Rewis. Je znám především rafinovaným výběrem desek a někdy až eklektickým způsobem hraní. Je Jasné, že do konceptu akce zapadne jako ulitý a je už jen na vás, necháte-li si příležitost prožít několik hodin skvělé nálady ujít.

Určitě nenecháte ;) Pořadatelé se na vás těší a my samozřejmě budeme co? No? No přeci fotit ;)

.Štěpán
(Štěpán Prachař)
úterý 24. 4. 2007 08:00
Prachař, Štěpán. 2007. Electronica! Už v pátek!. Vychytané.cz. [Online] 24. 4. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=576. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Electronica!-Uz-v-patek!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.127s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.100.38
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:54