Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Souboj modelek: Domanská porazila Válkovou!

Nečekané výzvy nabídla druhá etapa běžeckého seriálu RunTour České pojišťovny. V Brně na závodní trať vyběhla Česká Miss World 2011 Denisa Domanská, moderátorka Gábina Partyšová a II. Česká Vicemiss 2008 Elisavet Charalambidu. Půvabné tmavovlásky tak potvrdily, že boty na vysokém podpatku klidně vymění za sportovní obuv a propotí tričko na pěti kilometrové trati.
Přidat na Facebook
Česká Miss World 2011 Denisa Domanská dorazila do Brna s jediným cílem. Velkou výzvou jí totiž bylo porazit Českou Miss 2010 Jitku Válkovou, která se zúčastnila plzeňské etapy RunTouru. „Dopředu jsem si zjistila, v jakém čase doběhla Jitka na minulém závodě, chtěla jsem ji za každou cenu porazit. V cíli jsem se dozvěděla, že jsem jí překonala téměř o pět minut,“ dodala s úsměvem Denisa. Na cestě za Denisinou výzvou jí byl oporou přítel Petr, který se původně nechtěl závodu účastnit. „Petr se rozhodl, že poběží, až tady v Brně. Nejspíš trochu žárlil při pohledu na vysportovaná těla dalších účastníků běhu a bál se mě nechat běžet samotnou,“ dodala Denisa.

Pohyb sbližuje. Toto heslo se potvrdilo i v Brně. Pomyslná jiskra totiž přeskočila mezi moderátorkou Gábinou Partyšovou a kapitánem FC Zbrojovky Brno Petrem Švancarou. „Fandím každému sportu, navíc mě nadchla myšlenka, že startem pomůžu Dětskému kardiocentru Fakulní nemocnice v Motole. Sama dobře vím, jaké to je, když dítě onemocní,“ vysvětlila Gábina.



Jednotlivých etap běžeckého seriálu se účastní i herci z populárního seriálu Cesty domů, kteří již dříve podporovali dětské pacienty motolské nemocnice. V Brně seriál Cesty domů reprezentovali Kamila Špráchalová, Pavla Vitázková, Adam Mišík a Viktor Limr. Výtěžek ze startovného putuje na dětské kardiocentrum do FN v Motole, a to v minimální výši 300 000 CZK. Nejen celebrity ale všichni zúčastnění tak pomůžou dobré věci.

Zdroj: TZ Original Communications, s.r.o.
Lakina
(Lada Váňová)
středa 20. 6. 2012 08:00
Váňová, Lada. 2012. Souboj modelek: Domanská porazila Válkovou!. Vychytané.cz. [Online] 20. 6. 2012. [Citace: 20. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5723. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Souboj-modelek:-Domanska-porazila-Valkovou!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.122s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.23.101.60
Serverový čas: sobota 20. dubna 2024 00:12