Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Armin Van Buuren a Marcus Cooper! Co je spojuje? A co Jan Tleskač?!

Vzhledem ke změnám vysílacího času oblíbeného tanečního pořadu Style Clubbing na vlnách Rádia Zlín, jsme si popovídali s jeho tvůrcem a moderátorem – Marcusem Cooperem! A světe div se, víme co se nelíbilo managementu Armina Van Buurena a odhalili jsme tajnou noční aktivitu Jana Tleskače! ;)
Přidat na Facebook
Ahoj Marcusi, můžeš nám říci, jak to bylo vlastně se Style Clubbingem na začátku? Kdo přišel s myšlenkou udělat tento pořad a jak dlouho už fungujete?

Když tak zavzpomínám, tak myšlenka o pořadu tohoto typu vznikla někde u kafe společně s Jitkou Pospíšilovou, když jsme se asi tak po čtyřech letech setkali a povídali si o našich nových činnostech. Jitka nade mnou drží ochrannou ruku a dohlíží na mně, abych v rádiu moc nezlobil. Jinak já funguju už od narození. Vysílání Style Clubbingu běží od Května 2006.

Pořad změnil už po druhé svůj vysílací čas. Tentokrát je změna dost výrazná, z pátečního večera se přesouvá na sobotu. Nemyslíš si, že to může nějak ohrozit jeho poslechovost? Je to přece jen pořad o tipech, kam vyrazit o víkendu na parties a další akce.

No, první změna byla v posunutí vysílacího času z deváté hodiny večer na osmou díky dobré poslechovosti. Na sobotu jsme Style Clubbing přesunuli kvůli repríze. Museli jsme brát ohled také na odezvy posluchačů a částečné změny struktury vysílání rádia. Prostě spousta věcí najednou.. :o) V současné době pořad sleduje okolo pěti tisíc posluchačů, případné snížení poslechovosti se projeví až časem, objektivně až tak po půl roce. Budeme doufat, že třeba přibudou ti, co vyrážejí na akcičky v pátek a v sobotu už paří s kamarády doma. No, uvidíme! :o)

Novináři se herců často ptají na nějakou veselou historku z natáčení, máš v rukávu něco podobného? Stalo se někdy při přípravě Style Clubbingu něco, co tě naprosto odrovnalo?

No, neprofesionalita některých promotérů a jejich nepřipravenost na diskuzi o připravované akci. Někdy se pokoušejí vařit z vody. Jo a taky mě dostalo, že mi management Armina Van Buurena zakázal zveřejnit rozhovor s ním. Ale byl to fajn zážitek s ním pokecat. ;o) (viz foto)

Je nějaká spojitost mezi Style Clubbingem a tvým dalším projektem Free Fly? Který z projektů jsi rozjel jako první?

Nejdříve jsem začal se Style Clubbingem. Free Fly vznikla jako Off-Air propagace rádiového pořadu. Pořádat party se mi samotnému nejdřív moc nechtělo, protože ve Zlíně je to s lidma hodně těžké. Panuje tady překvapivá neochota platit za kvalitní program, což je v jiných městech běžné. Doufal jsem, že se to jednou zlepší - přeci jen jsem tady doma a mám zlín rád! ;o) Nakonec je Free Fly nejvychytanější house mejdan na zlínsku se stálými fanoušky! Díky vám lidičky!

Minulý i současný průběh dění kolem tebe už známe, většinu z nás však nejvíce zajímá co chystáš - především na jakých projektech pracuješ, co máš v plánu. To jen ať víme, na co se máme těšit.

No jo, organizace "projektů". Tak to je přesně to, co mě moc nebaví. Spousta lidí v týhle branži je dost nespolehlivých, panuje tu velká rivalita a závist. Není to pro mě nic jednoduchýho, a to i přes to, že mám spousty známých nejen v djingu. Ale je fakt, že kdyby to bylo příliš snadné, dělal by to každý a to nebylo ono... :o) Snažím se pořád tvořit novou hudbu a učit se nový věci. Ale veškeré úsilí může být velmi snadno na nic - stačí při práci na nový desce narazit třeba na nesmyslný egoistický chování kolegy, se kterým se na ní spolupracuje. Jsem však "bojovník", kterého prvotní nezdar jen posune někam jinam, tak teď makám na spolupráci s Michalem Poliakem (BB Mikem). Budeme vás bavit dál, ve spolupráci se zlínským vydavatelstvím RGM, které mě podporuje.
Co se týče Style Clubbingu - chtěl bych ho dostat i do dalšího rádia. Už na tom s rádiem Zlín pracujeme.
S čím jsem naprosto spokojen jsou mé rezidentních noci "Perfect Balance", který probíhají v klubech po celým Česku i Slovensku.

Už jsem měl strach, že se ničeho pozitivního snad ani nedočkáme... :D Děkuju za rozhovor, byl velmi vyčerpávající. :) Jen mě ještě napadá: co Jan Tleskač? :))))

Kdo? Co? Jo, aha! :))) To je bezva figurka! Jen mě prudí, když hraju na mejdanech a on mi skáče před pultem a intenzivně tleská až mi kazí rytmus...! :o)


majkl
(Michal Gaja)
sobota 14. 4. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. Armin Van Buuren a Marcus Cooper! Co je spojuje? A co Jan Tleskač?!. Vychytané.cz. [Online] 14. 4. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=569. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Armin-Van-Buuren-a-Marcus-Cooper!-Co-je-spojuje?-A-co-Jan-Tleskac?!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.104s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.12.146.111
Serverový čas: sobota 27. července 2024 04:00