Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Nepovolaným vstup zakázán!!

Tma, vzrušené dýchání, dvě pohybující se nahá těla. Změna polohy a … řev: „Aůůůůů, vyndej mi to okamžitě ze zadku!!“ – „Promiň, já jsem se netrefil.“
Přidat na Facebook
Zažili jste takovouhle situaci? Upřímně vás lituji. Anální sex není jenom tak, pokud na něj nejste připraveni. Dělat totiž něco na silu se nevyplácí.

Proč to muži chtějí strkat právě tam? Možná proto, že je to nezvyklé, zapovězené, tajemné, rajcovní a perverzní. "Díra jako díra," řekl mi jeden z nich. Akorát vzadu je trochu těsnější a není tam žádné vlhko. Takže kdo maže, ten jede :).



Aneta: "Anální sex? Jedině když jsem opilá."

Lucie: "Pokud ho po mě můj partner vyžaduje, nebráním se, ale že bych ho musela mít pravidelně? Raději dávám přednost normálnímu sexu."

Markéta: "Nikdy jsem to nevyzkoušela a ani mě to neláká. Jsem na klasiku."

Hana: "Nedávno jsem prořekla před mým současným přítelem o análu a vzal si do hlavy, že to semnou chce taky zkusit, prý to bude s ním jiné. Pochybuju."

Iveta: "Kdo soudí něco předem, aniž by to vyzkoušel je vůl."

A máme tu chlapy a jejich "drsné" odpovědi ;)

Danek: "Někomu to připadne nechutné, ale chtěl bych to zkusit. Strašně moc!"

Pavel: "Spousta holek má hrozný představy. Když se zbavíte předsudků, zjistíte že je to docela příjemná věc. Ale samozřejmě se to musí umět. Pěkně polehoučku, pomaloučku."

Mirek: "Upřímně? Z hygienických důvodů bych toho nešel a příjde mi to nepřirozený."

Adam: "Měl jsem holky, které to přímo vyžadovaly, ale měl jsem i ty, co na mě hleděly jako kdybych po nich chtěl vypíchnout oko."

Honza: "Pokud svoji partnerku nějak vynervujete, můžete si na zadku přečíst zavřeno. To ti garantuju! Ale co, že se zajímáš? Chceš to zkusit, se obětuju."

Já osobně fyzickou zkušenost nemám. Vzpomínám si jen , že když jsem hledala něco u rodičů v ložnici. Našla jsem gelík pro tyhle radovánky. Měla jsem hroznej šok a ve čtrnácti jsem ještě o světě tolik nevěděla.."

Zkoušet nové věci má svoje kouzlo, rutina je nuda. Už ve starověku poodhalili skoro všechny tajemství o milování, tak proč je nevyužít? ;)

joslin
(Petra Hrabalová)
pondělí 16. 4. 2007 08:00
Hrabalová, Petra. 2007. Nepovolaným vstup zakázán!!. Vychytané.cz. [Online] 16. 4. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=568. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Nepovolanym-vstup-zakazan!!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.1s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.226.17.86
Serverový čas: sobota 27. července 2024 13:23