Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Vyhrajte volňásky na Support Lesbiens a Davida Kollera!

Support Lesbiens a David Koller ohlásili na druhou polovinu dubna své společné halové turné a vy, naši milí brouzdači po vychytaném, můžete být u toho. Stačí jediné, pozorně si přečíst následující článek a správně zodpovědět soutěžní otázku..!
Přidat na Facebook
„Šňůru, v rámci které navštívíme celkem devět měst, zahájíme 18.dubna na Moravě. Druhá část turné bude pak věnována Čechám a vyvrcholí 28.dubna v Benešově“ říká David Koller.

„Jelikož je tohle turné koncipováno jako dvojkoncert, obě kapely odehrajeme své koncertní sety ve standardní délce, v jaké je prezentujeme na samostatných vystoupeních“ ujišťuje návštěvníky koncertů Kryštof Michal ze Support Lesbiens. „Bezmála tříhodinovou show navíc v každém městě zahájí hostující skupina Post-It“.

Pavel Bek (Post-It): „Je pro nás ctí absolvovat jako exkluzivní hosté společné turné se Support Lesbiens a Davidem Kollerem, jsou to hudebníci, kteří nás zásadním způsobem ovlivnili a zároveň to jsou super lidi. Moc se těšíme na společné vystupování a všechny tímto zveme“.

Koncertní program Davida Kollera nabídne hitový průřez celou jeho dosavadní kariérou; zazní tak jak skladby z novinky Nic není nastálo, tak vybrané písně z repertoáru Kollerbandu (zastoupeného např. skladbou Milá) , Lucie (Amerika nebo Černí andělé) či píseň Chci zas v tobě spát z Kollerova prvního sólového alba z roku 1993, které bylo v únoru remasterováno a 12.března bylo po bezmála deseti letech opět uvedeno do prodeje.

David Koller: „Na turné se vydáme ve stejném složení, v jakém jsme absolvovali podzimní koncertní křty a které natočilo desku Nic není nastálo. Na pódiu mě tedy doprovodí moje nová kapela složená z Marka Minárika (basa), Michala Pelanta (kytara) a Michala Nejtka (klávesy) doplněná o druhého bubeníka Martina Valihoru či Tomáše Marka a perkusistu Adama Kollera“.

Stejně tak bude z „toho nejlepšího“ sestaven i playlist Support Lesbiens z jejich šesti řadových alb - So, What? a Medicine Man (nahrávkami z první poloviny 90.let, které jsou od roku 2005 opět v prodeji) počínaje, přes „comebackovou“ desku Regeneration? (Bet My Soul či Fight Club), jejího následovníka Tune Da Radio (kterého proslavil především hit In Da Yard), desku Midlife (která se do povědomí posluchačů zapsala zejména skladbami Cliché a You Are My Star) a novinkou Euphony And Other Adventures, kterou proslavil hned první singl English Stereo, konče.

Kryštof Michal: „Jedeme především představit novou desku Euphony And Other Adventures, nicméně v programu zazní i písničky ze všech předchozích pěti alb“.

Pokud chceš všechny tyto songy slyšet na živo, užít si naprosto neopakovatelnou atmosféru, tak neváhej a soutěž o volňásek na koncert. Menší nápověda: Správnou odpověď hledej na našem webu v sekci "aktuální akce" nebo rovnou na webu www.velryba.cz Hodně štěstí!




majkl
(Michal Gaja)
čtvrtek 12. 4. 2007 13:00
Gaja, Michal. 2007. Vyhrajte volňásky na Support Lesbiens a Davida Kollera!. Vychytané.cz. [Online] 12. 4. 2007. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=567. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Vyhrajte-volnasky-na-Support-Lesbiens-a-Davida-Kollera!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.062s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.30.238
Serverový čas: neděle 8. září 2024 04:13