Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Klinika YES VISAGE má novou tvář!

Na oslavu prvních narozenin brněnské pobočky kliniky YES VISAGE zavítala krásná herečka Hana Holišová, známá ze seriálu Velmi křehké vztahy. A jelikož se jí návštěva velmi líbila, stala se ihned tváří této kliniky a nechala si poradit od výživového specialisty.
Přidat na Facebook
Krásná herečka Hana Holišová, kterou mnozí znají ze seriálu Velmi křehké vztahy a nyní působí v Městském brněnském divadle, zavítala na oslavu prvních narozenin brněnské pobočky kliniky YES VISAGE a oficiálně se stala tváří této kliniky v Brně . Zapsala se tak mezi další známé osobnosti jako Simonu Krainovou, Alici Bendovou, Martu Jandovou a další, které využívají služby salonu. "Jsem velmi ráda, že takové místo pro ženy je i v Brně a je mi ctí, že jsem se mohla stát tváří této kliniky."



Hanka se do své nové role vcítila velmi rychle. Neváhala a hned vyzkoušela služby výživového poradce, který byl celý den k dispozici přítomným dámám a nechala si poradit, co se svým tělem. "Ihned jsem musela vyzkoušet služby pana doktora, protože mě velmi zajímalo, jestli mému tělu něco nechybí anebo naopak nepřebývá. Výsledky si nechám pro sebe, ale po konzultaci už vím, že bych na sobě měla zapracovat," dodává s úsměvem charismatická herečka.

Zdroj: TZ Blue Gekko
Lakina
(Lada Váňová)
pondělí 11. 6. 2012 08:00
Váňová, Lada. 2012. Klinika YES VISAGE má novou tvář!. Vychytané.cz. [Online] 11. 6. 2012. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5662. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Klinika-YES-VISAGE-ma-novou-tvar!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.083s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.137.172.68
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 06:58