Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Label FS Music Records se probouzí k životu, vydal i nové Kosheen

Label FS Music Records, který v minulosti vydával taneční tracky zejména českých producentů, se po několika měsících klinické smrti probouzí opět k životu.
Přidat na Facebook
Nová aktivita je dílem nových majitelů labelu, kterými se stali populární čeští DJs a producenti Michael C a Wolscha. I Michaelova produkce v minulosti pod značkou FS Music Records vycházela. Když se naskytla příležitost značku převzít, českomoravská dvojice neváhala. Jedním z hlavních cílů FS Music Records po restartu je pomoc mladým začínajícím a talentovanýk tvůrcům.

První vydavatelský počin ovšem nebude prací žádného nováčka. Značku FS Music Records totiž využijí pro vydání remixů svého nového singlu Get A New One věhlasní britští Kosheen. Dalšími producenty, jejichž hudba již vyšla nebo bude v budoucnu pod značkou FS Music Records vycházet, jsou Marcus Cooper (CZ), Juraj Grafik (SK) nebo Jean Luc. Stranou nezůstane samozřejmě ani Michael C, který FS Music Records přidá k labelům Deep End, Captivate, Trance All-Stars, které jeho tvorbu též vydávají.

Jak bylo již řečeno, FS Music Records dává šanci všem talentovaným hudebníkům, kteří nechtějí skládat hudbu jen do šuplíku. Svá dema mohou posílat na mail fsmusicrecords@djmichaelc.com. Co se ve vydavatelství chystá, zjistíte na fanpage http://www.facebook.com/FsMusicRecords, která je přístupná i těm, kteří sociálním sítím nepropadli.

Veškerá produkce labelu FS Music Records bude k dispozici na mnoha hudebních serverech v čele s tím nejvýznamnějším, tedy serverem Beatport.com.

Link na Beatport: http://www.beatport.com/label/fs-music-records/11410
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 1. 6. 2012 08:00
Chovancová, Michaela. 2012. Label FS Music Records se probouzí k životu, vydal i nové Kosheen. Vychytané.cz. [Online] 1. 6. 2012. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5645. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Label-FS-Music-Records-se-probouzi-k-zivotu,-vydal-i-nove-Kosheen
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.081s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.142.134.48
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:33