Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Jarní harašení...

Jak se tak koukám z okna, vypadá to na příjemný jarní den, ale Matka příroda je nevypočitatelná mrcha. Není to dlouho, co jsem při pohledu z okna padla na zadek. Zkuste se brodit v tenkých botách přes břečku, která je něco mezi sněhem a blátem. Zdraví dostává proto pořádně na pr*el. A co takhle nakopnout svůj imunitní systém něčím příjemným?
Přidat na Facebook
Léčivé síly líbání nejsou ještě zcela doceněny! Zvláště dnes, kdy bojujeme s různými chorobami.

Polibek má velmi blahodárné účinky na momentální duševní rozpoložení a pomáhá snižovat stres.

Mozek během líbání produkuje hormon tišící bolest a aktivizující pohlavní hormon. Líbáním oddalujete tvorbu vrásek a tím i stárnutí, neboť rozpohybuje na 30 svalů obličeje.

Líbáním proti nadváze. Čím vášnivěji líbáte, tím více kalorií spálíte.
Posilujete a procvičujete srdce.

Zabraňujete tvorbě látek způsobujících negativní jevy organizmu, jako jsou např. vysoký krevní tlak či zvyšování obsahu cholesterolu.

Má příznivý dopad na zuby. Podněcuje tvorbu slin, které odstraňují zbytky jídla a zároveň snižují kyselost v ústech. Brání tak tvorbu plaku a snižuje i tvorbu zubního kazu.

Probouzí optimizmus, dobrou náladu a zdravé sebevědomí. Polibek může zbavit člověka nepříjemného napětí a dokáže zastavit i škytavku, láme i ty nejtvrdší ledy vztahů mezi lidmi a budí fantazii.

A co sex?

Existuje nespočet důkazů, že sex výrazně zlepšuje zdravotní stav člověka. Během milostného objetí třikrát týdně se spálí až třicet pět tisíc kJ, což je totéž jako byste za rok uběhli sto třicet kilometrů. Sex zvyšuje hladinu testosteronu v organismu, díky čemuž se kosti stávají silnějšími a sílí i svaly. Rovněž se zvedá hladina „dobrého“ cholesterolu. Sexuoložka dr. Beverley Whippleová říká: „Během sexu se vyplavují endorfiny, které přirozeným způsobem potlačují bolest a pomáhají proti bolestem hlavy a artritidě.“


Těsně před orgasmem se uvolňuje hormon DHEA (dehydroepiandrosteron), který zlepšuje rozpoznávací schopnosti, zlepšuje stav imunitního systému, brání růstu nádorů a posiluje kosti. U žen se během sexuálního styku uvolňuje hormon oxytocin, který vyvolává touhu po doteku, a rovněž se zvyšuje hladina estrogenu. No a právě vyšší hladina estrogenu u žen má spojitost s lepší kvalitou kostí a výkonnějším kardiovaskulárním systémem. Všechny tyto hormony chrání srdce a ovlivňují délku života. Více sexu se tedy rovná delšímu životu a menší míře stresu. Seznam výhod, které přináší spokojený sexuální život, by se mohl prodlužovat do nekonečna
joslin
(Petra Hrabalová)
pátek 6. 4. 2007 08:00
Hrabalová, Petra. 2007. Jarní harašení.... Vychytané.cz. [Online] 6. 4. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=554. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Jarni-haraseni...
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.12s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.148.104.174
Serverový čas: sobota 27. července 2024 12:36