Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Dirty Dancing – Tommy Rogers a Peet opět ve Zlíně!

V rámci svého narozeninového turné zavítá dj Peet s bratrem v mixu Tommy Rogersem opět do Zlína. Slavit se budou Peetovi kulatiny, ano, je mu už třicet let! Takže všichni gratulanti do řady, čeká vás jedinečná atmosféra, spousta kvalitní taneční hudby a hooooodně posilňujících tekutin..
Přidat na Facebook
Celé narozeninové turné odstartuje již tuto sobotu 7.4. ve Zlínském klubu Velryba, kde snad bude důvodů k oslavám hned několik. Akce totiž proběhne den po vyhlášení výsledků ankety Dance Awards, ve které jsou Tommy Rogers s Peetem poprvé nominováni v kategorii DJ roku a Dirty Dancing v kategorii klubová noc roku. Na výsledek si sice ještě pár dnů musíme počkat, ale to, že sobotní Dirty Dancing bude stát za to, vám můžeme slíbit už dnes!

Jako hosté si zahrají i dj Ronny a Milhaus, kolegové z pražského klubu Duplex. Samozřejmě, že nebudou chybět ani zbrusu nové, ještě horké narozeninové CD a vše co k pořádné oslavě patří!





majkl
(Michal Gaja)
čtvrtek 5. 4. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. Dirty Dancing – Tommy Rogers a Peet opět ve Zlíně!. Vychytané.cz. [Online] 5. 4. 2007. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=551. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Dirty-Dancing-–-Tommy-Rogers-a-Peet-opet-ve-Zline!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.097s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.217.75.161
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:29