Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Již po páté vypečený open-airový Čarodějáles

Již pátý ročník obzvláště vypečeného festivalu Čarodějáles letos tradičně zahájí sezónu openairových festivalů na Jižní Moravě. Tentokrát se brány koupaliště Riviéra otevřou hudby a zábavy chtivému davu již v pátek 27. dubna ve 13:30 hod.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Čarodějáles
pátek 27. dubna 2012 15:00
(konec +- sobota 28. dubna 2012 03:00)
Brno - Riviéra
Brno (CZ)
Vlastní mezinárodní rocková smršť odstartuje na třech pódiích za zvuku odbíjení kostelních zvonů symbolicky v 15:00 hodin. Nebude chybět ani každoročně očekávané ohodnocení nejlepších čarodějnic a vysoce planoucí vatra.

Jubilejní pátý ročník nabídne návštěvníkům opět tři plně nabité stage. Pod zelenou vlajkou Starobrna budou zářit například hvězdní Die Happy(Ger),Charlie Straight, Sunshine a brněnské ikony Poletíme? společně s hudbou lidu Čanki. Pohodová muzika, punk a navracející se legendy se vystřídají na Musicdata stage. Po osmnácti letech se tak mohou hudební příznivci setkat s kapelou Oceán, užít si Visací zámek nebo třeba hit makera Václava Neckáře s kapelou Bacily. Očekávaní zahraniční hosté, jako například švédští The Unguided nebo němečtí Deadlock zahrají na Metro Europe Stage. Letošní vítěz vyhledávací soutěže pro nové kapely METREM NA ČARODĚJÁLES čili STAROBRNO ROCK BATTLE, skupina AIVEN´S NAKED TRIO dostane příležitost v 15.00 na STAROBRNO STAGE.

Dnem i nocí budou provázet moderátoři Martin Kudlička a Jakub „Schafff“ Šafránek

Předprodej vstupenek na ČARODĚJÁLES - BRNO CITY MUSIC FESTIVAL je již v plném proudu. Vstupenky jsou ke koupi on-line na sítích Ticketstream a TicketPro, dále v kamenných předprodejích Indies, TIC, Student Agency , Orange Tour OC Vaňkovka a Kudrna u hlavního nádraží. Pro studenty máme speciální slevy, které mohou uplatnit při nákupu vstupenek na kolejích VUT.


r.o.b
(Robin Eliáš)
středa 25. 4. 2012 08:56
Eliáš, Robin. 2012. Již po páté vypečený open-airový Čarodějáles. Vychytané.cz. [Online] 25. 4. 2012. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5496. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Jiz-po-pate-vypeceny-open-airovy-Carodejales
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.094s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.119.143.238
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:50