Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

České celebrity měly dostaveníčko v hotelu fusion!

V těchto dnech byl oficiálně otevřen netradiční, funky hotel fusion v Panské ulici, ve kterém každý podlehne designovému pokušení. Fusion má spoustu malých příběhů, které z něj dělají vyjímečný objekt, kam se lidé rádi budou vracet. Originální design, zkloubení moderních věcí s vintage přišlo obdivovat mnoho známých osobností jako tanečník a zpěvák Ben Cristovao, režisér Jakub Kohák, který netradině přijel na kole, tanečník Vlastimil Harapes, moderátorka Nikol Moravcová, modelka Kateřina Sokolová, moderátor Zdeněk Podhůrský a nebo velmi talentovaná zpěvačka z právě probíhající pěvecké soutěže Anna Veselovská.
Přidat na Facebook
Celý večer se nesl ve velmi příjemné atmosféře, kdy si přítomní užívali koncert zpěvačky Simony Fehérové, nakoukli do velmi netradiční hotelových pokojů, které mají originální grafiku od malířky Kláry Tesařové a nebo navštívili otáčivý bar 360, který je v celé Evropě právě v hotelu fusion jediný.



“fusion” nabízí velmi rozmanité možnosti ubytování pro ty, kteří chtějí zažít nejen něco jiného, ale i rádi poznávají nové přátele se stejným pohledem na svět. Nabídka pokojů je opravdu různorodá, od krásného prostorného Ateliéru po klasické dvou/třílůžkové Comfy pokoje po vícelůžkové pokoje typu Highbeds až po jedinečnou velkou postel pro 6 lidí. Ve většině pokojů naleznete např. kus divadelních šaten, upravených a přišroubovaných na vaši zeď jako věšáky na kabáty.

fusion je hravost
Původní budova banky od architekta Josefa Gočára prošla kompletní rekonstrukcí interiérů. Designérské duo VRTIŠKA • ŽÁK bylo přizváno jako kreativní poradce a tvůrce designu interiérů a grafiky. Celkový koncept “fusion” byl designéry definován jako propojení klasického pojetí interiérů s jeho hravou podobou založenou na dominantních a specifických ilustracích. To vše v sobě odráží osobitý rukopis autora a genius loci, ruku v ruce s rafinovaným výběrem kusů nábytku. Moderní kusy, společně s vintage kusy z bazarů a nábytkem na míru tak tvoří symbiózu v duchu fusion.

fusion jsou příběhy
Každý člověk, každá věc si s sebou nese příběh a to nás baví. V interiérech uvidíte např. sedačky z polského kina z doby vrcholu sovětského svazu i malby od Kláry Tesařové. Za každou její ilustraci se skrývá příběh. Fusion pojí příběhy lidí, budov, nábytku, ale i třeba zavařenin.

fusion je o obsahu a formě
Fusion propojuje formu s obsahem. I kdyby formou byl jen talíř a obsahem polévka v polévkárně Soup in the City. Jde o příjemné, pohodové místo, kde na Vás denně čeká pět výtečných čerstvých polévek. Od české klasiky přes nadýchané zeleninové krémy, poctivé vývary se zajímavou kombinací ingrediencí až po polévky inspirované Asií, Orientem nebo dálným východem. Kromě polévek si můžete dát i širokou nabídku salátů, výborné domácí čerstvé sendviče, koláče nebo horkou čokoládu.

Možná dáte přednost restauraci Epopey, místu s domácí útulnou atmosférou a vůní čerstvých pokrmů. Každý den na Vás čeká polední menu ze čtyř čerstvých jídel včetně polévky dne. Na výběr jsou čerstvé ryby, maso, pasta a saláty. Samozřejmostí je nápoj zdarma (cola, sprite nebo soda). Pokud si nevyberete z poledního menu, náš jídelníček nabízí další typické speciality české kuchyně. Zapít je můžete jedinečným točeným pražským pivem Staropramen ležák.

Objevte rotující 360 bar & lounge, jediný svého druhu v České republice a první v Evropě. Pokud Vás nebaví jen tak sedět u drinku, zahrajte si v playroomu interaktivní hry, zaboxujte si s personálem a vyhrajte třeba drink. Přijďte posedět na otevřenou střešní terasu a přeneste se do Orientu s našimi ovocnými a voňavými shishami.

Více info zde: www.fusionhotels.com

Zdroj: TZ Blue Gekko
Lakina
(Lada Váňová)
neděle 22. 4. 2012 08:00
Váňová, Lada. 2012. České celebrity měly dostaveníčko v hotelu fusion!. Vychytané.cz. [Online] 22. 4. 2012. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5483. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Ceske-celebrity-mely-dostavenicko-v-hotelu-fusion!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.116s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50