Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Audiovizuální kouzelník Robert Babicz hostem dubnové One Night! v ROXY

Po prvních třech letošních dílech pravidelné klubovky One Night! věnované domácím DJs a producentům se 14. dubna můžeme v ROXY letos poprvé těšit na hosta zahraničního, kterým bude polský rodák Robert Babicz operující z německého Cologne!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
One Night!
sobota 14. dubna 2012 22:00
(konec +- neděle 15. dubna 2012 05:00)
Roxy
Praha (CZ)
Na hlavní stage ho již tradičně doplní Radio 1 resident DJs Dan Cooley a Josef Sedloň, v chill outu pak zahraje další příslušník Radio 1 crew Pierre Urban a Myclick aka DJ Face. VJem večera bude jako vždy Bit Cheekly.

Devětatřicetiletý Robert Babicz je po právu považován za matadora elektronické scény. Svou kariéru nastartoval už na počátku 90-tých let 20. století, kdy byl na vrcholu styl acid. Odtud také pramení Robertův alias Rob Acid, pod nímž v tomto období tvořil.

Poté vystřídal ještě několik pseudonymů jako např. Acid Warrior, Church Window, Atlon Inc., labelů (jeho tvorbu vydávaly mj. prestižní labely Kompakt, Treibstoff či Bedrock) a vydal bezpočet EP, až se dostal ke svému vlastnímu stylu pojmenovanému jednoduše „babiczstyle“. On sám jej charakterizuje jako "emocionální elektronickou taneční hudbu" a my jen dodejme, že co se žánrů týče, mísí se v hudbě, kterou vydává na stejnojmenném labelu, styly jako deep house, techhouse či techno.



Jak píše YannD na Poslouchej.net, "právě emoce hrají v Babiczově tvorbě velmi silnou roli – do svých skladeb promítá své představy a zážitky z cest po celém světě. Vypráví příběhy plné barevných obrazů, které jen lehce plynou a unášejí vás do klidných vod Babiczova přístavu. Ony příběhy vykrystalizovaly do podoby v pořadí již druhého alba Immortal Changes (2010), na kterém najdeme mimo jiné např. jeho vlastní remix legendární skladby Dark Flower známou především díky remixu Jorise Voorna."

Babiczstyle ale není jen o muzice. Nedílnou složkou Robertovi tvorby jsou jeho vlastní fotografie a videa, jež pořizuje během svých cest po celém světě a následně z nich činí plnohodnotnou součást svých živých vystoupení, které jsou tak unikátní, emocemi nabitou a živelnou audiovizuální jízdou.

Ostatně ne nadarmo si Babicz zakládá na tom, že jako DJ takřka nikdy nevystupuje a vše je o live produkci. Prim tedy při Robertových vystoupeních hrají původní skladby, precizní zvuk, sofistikovaná elektronika a hrátky s atmosférou, které obklopen celou řadou mašinek přizpůsobuje nejen jednotlivé skladby ale také vizuální podobu vystoupení.

Na dubnové One Night! se tak v ROXY v sobotu 14. 4. můžete těšit na jedinečný audiovizuální zážitek, který vás svou komplexností vtáhne a nepustí! :)

Klub bude otevřen od 22:00. Předprodej Ticketpro, Ticketportal a Tickestream za 150 czk + poplatky, na místě 200 czk. Kompletní sestava dubnové One Night! je následující: Robert Babicz, Radio 1 resident DJs Dan Cooley & Josef Sedloň, Chill Out: Pierre Urban (Radio 1) & Myclick aka DJ Face, VJ Bit Cheekly.

VIDEO
Robert Babicz - Remote Kiss: http://www.youtube.com/watch?v=tTGzYOISwtE

WEB
Robert Babicz: http://www.robertbabicz.com/
FB Event: http://www.facebook.com/events/224940467605041/
ROXY: http://roxy.cz/
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 6. 4. 2012 08:00
Chovancová, Michaela. 2012. Audiovizuální kouzelník Robert Babicz hostem dubnové One Night! v ROXY. Vychytané.cz. [Online] 6. 4. 2012. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5413. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Audiovizualni-kouzelnik-Robert-Babicz-hostem-dubnove-One-Night!-v-ROXY
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.151s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.15.211.19
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:00