Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Celebrity se plácly přes kapsu. Darovaly 250 litrů na charitu!

Hrají v nejsledovanějších televizních seriálech a dostávají nejlukrativnější zákazky. Není proto divu, že když se vydají na nákupy, tisíce jen lítají. Nejinak tomu bylo v parfumerii jednoho pražského obchodního centra. Česká Miss 2011 Jitka Nováčková, moderátorka Lejla Abbasová, herečka Ivana Jirešová, moderátorka Zorka Kepková a muzikálová zpěvačka Radka Pavlovčinová, tentokrát nepřišli rozhazovat, ale podpořit nadaci Giorgia Armaniho Acqua for life, jejímž cílem je zajistit dětem v rozvojových zemích přísun pitné vody.
Přidat na Facebook
Autorem charitativního projektu Acqua for life je fenomenální italský návrhář
a podnikatel Giorgio Armani, známý také tím, že jako první odmítl příliš hubené modelky. K jeho úsilí se připojila také organizace Green Cross International, jejímž posláním je zajistit dětem přístup k bezpečné a pitné vodě. Díky vybraným penězům se tak budují udržitelné zdroje pitné vody, systémy na zachycování dešťové vody, studny a vrty.

Po vzoru českých celebrit může nyní přispět každý! Buď zakoupením vůně Acqua di Gio nebo Acqua di Gioa přispět 100 litry pitné vody nebo pouhým kliknutím „I like it“ na facebooku darovat 50 litrů pitné vody, které vystačí jednomu dítěti na 40 dní. Roli kmotry tohoto projektu s velkou radostí přijala Lejla Abbasová, která je sama zakladatelkou nadačního fondu Asante Kenya. „Zapojení facebooku do kampaně mi připadá jako skvělý nápad. Nikoho nic nestojí a v důsledku opravdu dokáže změnit život mnoha lidem. Prosím, klikejte a darujte vodu,“ uvedla kmotra akce Lejla Abbasová.

Zdroj: TZ Original Communications, s.r.o.
Lakina
(Lada Váňová)
pondělí 26. 3. 2012 08:00
Váňová, Lada. 2012. Celebrity se plácly přes kapsu. Darovaly 250 litrů na charitu!. Vychytané.cz. [Online] 26. 3. 2012. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5386. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Celebrity-se-placly-pres-kapsu.-Darovaly-250-litru-na-charitu!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.153s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.254.237
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:38