Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Kdo popřeje Ondrovi Albrechtovi a DJ Edvace?

Dvojička oblíbených zlínských Djs slaví narozeniny a všechny zvou na speciální party která ve Zlíně dlouho nebyla! A chceš vědět kteří kolegové DJs jim potřejí?! Tak čti dál...
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
BDay Party Ondra Albrech & DJ EdVance
sobota 17. března 2012 22:00
(konec +- neděle 18. března 2012 05:00)
MusicLand Live
Zlín (CZ)
Na jejich narozeninové oslavě se za mixpultem vystřídá 10 DJs a dokonce Vás čeká taky zpěvačka nebo taneční skupina. Aby toho nebylo málo, chystají pánové Ondra Albrecht a Ed Vance taky narozeninové čepičky a škrabošky na oči pro prvních 200 gratulantů ! Navíc už chladí několik lahví sektu který bude pro Vás připravený k přípitku na účet oslavenců! Dále Musicland ozdobí stovky balonků, které jen podtrhnou vyjímečnou atmosféru této oslavy.


Line up je následující :

♫ 22:00 - 23:00 : DJ Ejdy
♫ 23:00 - 00:00 : DJs Eddie and Mushroom
♫ 00:00 - 00:50 : DJane eRGee
♫ 00:50 - 01:00 : vystoupení zpěvačky Lů
♫ 01:00 - 02:00 : DJs Ondra Albrecht a ED Vance
♫ 02:00 - 02:10 : vystoupení taneční skupiny Effect Proof
♫ 02:10 - 03:00 : DJ Smoke
♫ 03:00 - 04:00 : DJ Milhaus & Tuta
♫ 04:00 - 05:00 : DJ Error
♫ 05:00 - ??:?? : ???

► oslavenci - Djs Ondra Albrecht a Ed Vance ◄
Narozeninové duo, oslavenci, kteří celou tuto akci dali dohromady a vymysleli samozřejmě nesmí chybět za mixem. Společně začali vystupovat už dva roky nazpět kdy je svedl dohromady bar Backstage a tehdejší klubová noc Royal House. Pánové ale chtěli víc a tak vymysleli vlastní párty, která byla úspěšnější než čekali – JACKPOT PARTY. Tato akce která je stylová od začátku až do konce se konala v každém větším klubu zlínského kraje a to vždy v několika opakování. Duo Ondra Albrecht a Ed Vance se tak ještě více stmelilo a nyní pravidelně vystupují na klubových parties nejen ve Zlíně. Loni taky úspěšně zahráli na festivalu Trnkobraní a letos v Line-upu taky nebudou chybět! Jsou schopni za mixem vytvořit opravdové peklo, které pak svým nadšeným přenesou na lidi na parketě. Díky tomu že jsou dva mají dvojnásobné zkušenosti s výběrem skladeb a se samotným hraním. Věřte tomu, že tahle dvojička Vás opravdu nenechá jenom tak postávat, ale vyždímá z Vás vždy maximum.

► Djs Milhaus a Tuta ◄
Nesmíme ale zapomenout ani na ostřílenou dvojičku Djů taktéž ze Zlína MILHAUS A TUTA. Ti už na klubové scéně taky působí od pradávna a největší školu jim dal klub Yes! v Čínském městě Guangzhou, kde absolvovali půlroční stáž. Denně v tomto klubu přivítali tisíce klubberů kteří na českou dvojičku nedali dopustit. Po návratu z číny se MILHAUS A TUTA stali vyhledávanou dvojicí na akce, protože jejich profesionalitu a zápal jen tak u někoho nevidíte. Stylově přechází od tvrdšího progressive house až do lehčího techna a to všechno s nádechem stylu trance, tedy, dlouhé a melodické plochy, které potom nekompromisně naservírují ostře řezané beaty jež z vás vystřískají maximum.

► DJ Smoke ◄
Jeden z rezidentních Djs pražského top afterklubu Studio 54, DJ který pravidelně hrává v klubu Mecca, Duplex Praha a dalších nejlepších českých klubech. Jeho práce s publikem je výborná a Smoke díky tomu že pochází původně ze Zlína, umí dobře dělat kompromisy tak aby byli partypeople spokojení. Do Zlína přijede jen kvůli narozeninám Ondry Albrechta a Ed Vance.

► DJ Error ◄
Matador a průkopník zlínské klubové muziky který je známý tím že hraje tvrdě, nekompromisně ale vždy zábavně a tak že lidi na parketě udrží do pozdních hodin. Ve Zlíně stál za mixem už v době kdy ještě oslavenci tahali kačera a když ostatní začínali na CD přehrávačích, on už pokukoval po nových možnostech profesionálního DJ software. Vždy je tak o krok napřed a jeho vystoupení patří mezi velmi vyhledávané.

► Djs Eddie and The Mushroom ◄
Dvojička zlínkých začínajích Djs, kteří svou lásku k muzice asi před rokem začali realizovat tou nejlepší formou – Djingem. Pánové si rychle získali oblibu u zlínského publika a mají za sebou několik úspěšných akcí kde svým zapálením a nadšením vždy návštěvníky strhli na svou vlnu a drželi je na ní do posledních beatů. Eddie and Mushroom hrají house, tech house tak jak se sluší a patří na správné klubové Djs.

► DJ Ejdy Arias ◄
Další z mladých talentů na této akci je teprve osumnáctiletý DJ Edjy, který už dlouho experimentuje na poli taneční muziky a po jeho prvních pokusech začíná produkovat vlastní muziku. Jeho nadšení by mu mohl leckterý světový DJ závidět, protože na Ejdym jde vidět, že ho hraní baví a baví ho bavit lidi. To že to umí předvedl už na několika akcích nejen ve Zlíně a lidi dokáže dostat do skvělé nálady výběrem těch nejlepších klubových pecek.

► Djane eRGee ◄
Překvapení večera bude taky slečna za mixážním pultem, eRGee, která už když studovala konzervatoř vždy pokukovala po gramofonech a přehrávačích s jediným snem, taky bavit lidi. Teď si svůj sen začíná plnit a stejně tak se jí plní kalendář akcemi nejen v česku, ale taky ve slovenské Bratislavě. Lidi si ji cení nejen pro její krásu, ale taky díky citu pro výběr sklateb které publikum spolehlivě donutí zdvihnout ruce do vzduchu a tančit celý večer. Djane eRGee tedy je zárukou skvělé párty kterou narozeninová oslava Ondry Albrechta a Ed Vance bezpochyby bude.

► Zpěvačka Lů ◄
Tato slečna z Otrokovic je už ve Zlíně dobře známá, začínala jako R´N´B zpěvačka na akci Bounce It! v místním Musiclandu, později se stala rezidentní zpěvačkou Jackpot Party Ondry Albrechta a Ed Vance, kdy zazpívala ve všech městech zlínského kraje. Na svém kontě má ale taky vlastní tvorbu. Oslavencům přijede zazpívat jako dárek k narozeninám z trochu jiného soudku, chystá tracky od Rihanny a Davida guetty nebo Alice Keys.

► Taneční skupina Effect Proof ◄
Ve Zlíně oblíbená a dobře známá taneční skupina, která už několikrát přesáhla nejen hranice našeho kraje, ale taky naší republiky. Funguje již 12 let a nabízí možnost realizovat své taneční potřeby všem. Na této akci uvidíte sestavu, kterou zabodovali na několika soutěžích natolki, že získali první místo! Skupinu tvoří nejen krásné slečny, ale taky pánové, takže na své, si přijde opravdu každý!

majkl
(Michal Gaja)
pátek 16. 3. 2012 08:00
Gaja, Michal. 2012. Kdo popřeje Ondrovi Albrechtovi a DJ Edvace? . Vychytané.cz. [Online] 16. 3. 2012. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5354. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kdo-popreje-Ondrovi-Albrechtovi-a-DJ-Edvace?-
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.082s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.220.164.50
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:42