Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

MAJK SPIRIT a DJ SAYKO hvězdy Bacardi Urban Festu 2012!

Již tento pátek 16.3 v Kroměřížském klubu MC Slady se uskuteční velkolepá show – Bacardi urban Fest! Dnes si blíže představíme headlinery obou stageí.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Bacardi urban fest
pátek 16. března 2012 21:00
(konec +- sobota 17. března 2012 04:00)
MC Slady
Kroměříž (CZ)
„Dlouho to vypadalo, že jediným slovenským raperem, kterému se podařilo “překročit hranice žánru“ je Rytmus. Teď už to neplatí, je tady Majk Spirit!“. „O výjmečnosti Majkova projevu se budou všichni moci přesvědčit už tento pátek 16. března, bude to TOP zážitek, také díky externímu aparátu RCF TT+“ ujišťuje příznivce urban music dramaturg agentury backstage.

Majk Spirit, čerstvý držitel slovenského slávika má za sebou už dlouhou aktivní kariéru. Doposud ale byly jeho úspěchy skryty pod názvem H16, což je známá bratislavská partička, ve které kromě něj působili ještě rapeři Otecko a Cigo. Ti se nyní vydali na sólové dráhy (Otecko už má venku album s názvem “To som ja“), stejně jako Majk! Z mnoha jejich společných hitů jmenujme např. “Robím čo chcem“, nebo “Vitaj v meste“.



Svůj talent ukázal Spirit vloni na vlastním mixtapu “Mladý rebel“, který slavil úspěch mezi českými i slovenskými fanoušky hip hopu. Na konec letošního roku avizoval album a svůj slib splnil. Už první vlaštovka, singl “Good Vibration“ s DJ Mad Skillem, se extrémně chytla. Vyhrála dokonce několikrát hitparádu komerčního slovenského rádia Európa 2 (obdoba české Evropy 2)! V pátek 11.11. Majk vydal album “Nový človek“ už jako raper, který “překročil hranice žánru“, o čemž svědčí nejen triumfy v hitparádách, či hranost v rádiích, ale i skoro 130.000 fanoušků na sociální síti Facebook! Na debutovém albu je celkem devatenáct písniček. Hostů je na něm také hodně, celkem osm! Kromě řady raperů (např. Orion, Nironic, či Delik) si s Majkem zazpívala i finalistka druhého ročníku Česko Slovenské SuperStar, talentovaná Celeste Buckingham.


SAYKO je jednou z takřka kultovních postav české d'n'b scény. Je jedním z nejdéle hrajících DJs u nás. Hraje už od roku 1992 a za tu dobu zahrál na stovkách akcí, od free akcí až po masovky s Kemalem, DJ Hype, LTJ Bukemem, Aphrodite, D-Bridge, Technical Itch či DieselBoy. Publikum si získal nejenom precizním mixováním, ale také obrovskou energií, která z jeho setů přímo srší a v neposlední řadě také originální muzikou, kterou hraje. Vládne čistou mixovací technikou a zároveň je skvělým turntablistou.



Tím ale jeho aktivity nekončí. Společně s bubeníkem Pavlem Fajtem mel společný projekt Autopilote a v nu-metalové sestavě Hraczki stal nejen za gramofony, ale mohly jste ho slyšet i zpívat. Spolupracoval s kapelou Mashy muxx ci Final Fiction. Dale pak produkuje svou vlastni muziku a venuje se s oblibou remixum ...... Sayko je živel, který nemá v ČR obdoby!

Právě teď máte možnost soutěžit o lístky zdarma a to v živých vstupech rádia Kiss Publikum, nebo pomocí vychytaného portálu www.vychytane.cz .

Více o soutěži zde: http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5324

„Je na Vás jaká bude atmosféra na akci, agentura Bacstage ve spolupráci s MC Slady budou připraveni na 100% proto Vám nic nebrání užít si jedinečné zážitky za jednu noc !“ . „ Očekávat můžete špičkový zvuk, akční pití od společnosti Bacardi a to OAK and COKE za 39kč a v neposlední řadě vstupné za velmi lidovou cenu 99,- Kč “ Uzavírá dramaturg agentury backstage Lukáš Lauman.
majkl
(Michal Gaja)
středa 14. 3. 2012 08:00
Gaja, Michal. 2012. MAJK SPIRIT a DJ SAYKO hvězdy Bacardi Urban Festu 2012!. Vychytané.cz. [Online] 14. 3. 2012. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5343. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/MAJK-SPIRIT-a--DJ-SAYKO-hvezdy-Bacardi-Urban-Festu-2012!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.037s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50