Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Space Dj´z opět v Česku!

Všichni příznivci kvalitního techna se mohou těšit na luxusní večírek v klubu Bat. ve Slaném, na kterém se jako exkluzivní host představí britská technolegenda Space djz!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
OK!ELECTRO!
sobota 17. března 2012 21:00
(konec +- neděle 18. března 2012 04:00)
Bat
Slaný (CZ)
Pokud jste příznivci kvalitní techno music, rozhodně by vám neměl uniknout známý večírek OK Electro!, který se pravidelně odehrává ve Slaném! Tentokrát se však máte opravdu na co těšit! Do slánského klubu Bat. tentokrát dorazí techno dvojka světového formátu - Space Djz, kteří jsou v českých luzích a hájích známými djskými esy a kromě České republiky pravidelně vystupují na věhlasných světových festivalech a na parties v zahraničí.

Dvojice Space Djz koketovala s djingem již v raných devadesátých letech, ale k techno music, u které zůstala dodnes se dostala v roce 1995. Její nesmrtelný hit AK 47 dobyl v té době svět elektronické scény a vyšel také na prestižní kompilaci pod hlavičkou Nova Mute. Za zmínku stojí také vlastní labely Potential Recordingz, Ergonomix, ReRub, 50hz, Ground, Foundation nebo Target, na kterých tato dvojice kooperovala s dalšími světovými jmény typu Umek, The Advent, Gaetano Parisio nebo Oliver Ho a jejich známé dvou cd The Last DJz on Earth, který bylo svého času opravdu úspěšným počinem.

Koncem prvního desetiletí nového tisíciletí se jejich klasický projekt spočívající ve hře na 4 gramofony a 2 mixy rozšířil díky moderním technologiím na 8 decků a 2 mixy kontrolovanými Kontrol X1 kontrolery spolupracujícími s technologií Traktor Scratch.

Druhým hostem je zástupce domácí elektronické scény, který je právem považován za budoucnost naší scény - dj Subgate. Ten se za svou více jak desetiletou kariéru představil na nespočtu předních domácích festivalů a parties, na kterých se objevil vedle světových djských a producentských es typu Technasia, Popof, Sean Miller, Marco Nastic a spousty dalších.

Kromě České republiky se během své kariéry objevil také v zahraničí - na exotické Kostarice, Sri Lance, v Německu, Slovensku nebo Švýcarsku. Kromě djingu tráví čím dál tím více času také ve studiu nad vlastní produkcí, která přináší první ovoce a o jeho tracky již projevily zájem labely z Velké Británie, Španělska, Polska a České republiky.

Třetím vystupujícím je rezidentní duo Papik Brothers, který za celým tímto eventem stojí a svým osobitým soundem vás rozhodně dostanou. Nutno podotknout, že tito dva pánové vás rozhodně nebudou šetřit a jejich jízdu si užijete na sto procent.

Kromě této dvojice se můžete také těšit na dje Migella. Dnes již matadora domácí scény, který obráží festivaly typu Pleasure Island, Mácháč nebo Cosmic Trip, kde zabírá post dje s osobitým vkusem pro výběr tracků.

Posledním vystupujícím je místní dj Lubosh, který se taktéž postará o skvělou atmosféru této noci s velkým M.

Na druhé dubstep/breakbeatové stagi se nejen všem příznivcům tohoto soundu představí Little K8 / Wrata / Yendys & Bios (ttj).

Tak doražte a užijte si nezkrotnou jízdu až do rána!
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 7. 3. 2012 08:00
Chovancová, Michaela. 2012. Space Dj´z opět v Česku!. Vychytané.cz. [Online] 7. 3. 2012. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5310. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Space-Dj_z-opet-v-Cesku!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.112s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.227.161.226
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 06:51