Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Reprezentační ples UTB ve Zlíně aneb jak to vidím já

V pátek, 2. března, se v moderním Kongresovém centru ve Zlíně uskutečnil již 12. reprezentační ples Univerzity Tomáše Bati a jak to tam vypadalo, o tom si pojďme říct nyní.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Reprezentační ples UTB ve Zlíně
pátek 2. března 2012 21:00
(konec +- sobota 3. března 2012 04:00)
Kongresové centrum Zlín
Zlín (CZ)
Letošní ples s podtitulem Ledové království se alespoň v mém případě nesl ve srovnávání s plesem loňským, jež byl prvním reprezentačním plesem univerzity v nových prostorách zlínského Kongresového centra.

Pojďme to vzít hezky od podlahy, resp. od vstupu. Tentokrát byly otevřeny jen jedny vstupní dveře do centra, což sice pomohlo při kontrole procházejících lidí, ale tvořily se díky tomu občas nepěkné fronty. Na loňském plese byly navíc příjemným zpestřením náramky na ruku, které posloužily dvojím způsobem – člověk se nemusel při každém návratu z venkovní cigaretky prokazovat vstupenkou a zvláště v případě dam sloužily náramky v podobě květin jako nádherná ozdoba. Letos? Nic ...



U vstupu jsme se ale zdrželi už moc dlouho, pojďme dál. Příjemný byl fotokoutek vytvořený pro všechny, kdo si chtěli z plesu odnést vzpomínku v podobě společné fotografie s partnerem, partnerkou či bandou známých :) Letos byl dle mě (až na nešťastné umístění hned u vchodu) koutek lépe zpracovaný, protože byl jednak větší a jednak toliko nehýřil "láskou", tudíž i fotící se muži nevypadali jako čerstvě registrovaní partneři :)

Dalším potěšujícím faktem byla přítomnost baru s míchanými nápoji, který se zjevně z minulého plesu velice osvědčil. Umístění stánku čistě se sektem také potěšilo. Co se týká hlavních barů, zde není snad ani nic potřeba komentovat, snad jen, že pro příště by to chtělo navýšit počty personálu za barem, jelikož koncentrace lidí zde byla enormní s čímž úměrně souvisela i čekací doba na objednané pití.

Pomalu ale jistě se přesouváme Kongresovým centrem dál, do hlavního sálu, kde stihneme kousek úvodního slova moderátora. V hlavním sále se pak ještě několikrát ocitáme, převážně abychom hodili bočkem na poměrně fajnové zvuky linoucí se sálem z hudebních nástrojů kapely Jazz Generation. Jinak se celý večer tak nějak nese ve znamení přesouvání z jednoho místa na druhé, potkávání přátel a kamarádů ...



Smutné je, že po dobu plesu, tedy od nějaké 8. hodiny večerní až do plesového konce, na který jsme vzhledem k okolnostem ani nečekali, byly v hlavním sále k vidění snad dvě vystoupení? A to ani nemluvím o programu mimo hlavní sál který byl ...nulový? Kam se poděly pokerové stoly? Kam se poděla diskotéka? Vím, možná by to bylo ohrané, možná by to bylo stejné jako loni, možná by to pro někoho bylo i trapné, ale myslím, že většina přítomných by uvítala rozptýlení v podobě čehokoli ... S prominutím i ples kdejaké střední školy má bohatší program :(

Ostatně i výzdoba byla oproti loňskému roku slabší. Nevím, zda je to jen můj pocit, ale když se řekne ledové království, představím si ledové sochy, třpytky, spoustu světla, křišťál ... Když tedy pominu fakt, že samo Kongresové centrum vypadá trochu jako ledové království, žádné významné výzdoby jsem si nevšimla. No možná jsem se nedívala dostatečně pozorně, kdo ví :)



Snad poslední věcí, kterou je třeba zmínit byl toliko očekávaný raut. Osobně jsem vstupenku s rautem neměla, takže soudím jen dle toho, co mi oznámili nešťastníci, kteří si vstupenku s rautem koupili. Cituji ,,mraky lidí, žduchanice, stádo kobylek, vyžrané stoly, prasata ...a mnohé další, poněkud vulgární výrazy. V podstatě jsem se ani nedozvěděla, jak přichystané občerstvení chutnalo, jelikož dojmy z výběru jídla byly silně přebity dojmy z chování přítomných "nenajedených úst".

Takže mírně otrávení z celého průběhu jsme se asi hodinu po půlnoci rozhodli odebrat směr gyros a domů. Letošní ples pro mě bohužel znamenal spíš ledovou nudu než ledové království ... Očekávání byla velká, skutečnost bohužel jiná. Těžko říct, jestli se šetřilo penězi nebo nápady ...Inu, není každý den posvícení :)



Suma sumárum z mé strany:
+ spousta fajn lidí
+ fotokoutek
+ bar s míchanými nápoji a sektem
+ Jazz Generation
+ tombola (alespoň nějaká zábava, i když jsme nevyhráli :))

- nedostatek dalšího vyžití
- nezajímavost programu
- absence výzdoby

Dovolila jsem si také vyzpovídat několik návštěvníků plesu, kterým byly položeny následující jednoduché otázky:
1) Jak se ti líbilo na letošním plese?
2) Co bys doporučil/a pořadatelům plesu nadcházejícího?

Ondřej, 25
1) Ve srovnání s loňským rokem celkem propad. Přišlo mi to odfláknuté. Žádné vedlejší vyžití kromě hlavního programu, fotostěna byla dost chabá, při více lidech nebyla dostatečně velká. Kapela si myslím, že byla dobrá, ale jinak ani výzdobou mi ten ples nepřišel nějak tématický. Nemluvě o spotu, který byl jak vystřižený z Kytice a působil jako pozvánka na pohřeb. Mlha navíc absolutně pohltila stoly pod pódiem, což lidi u těch stolů muselo velmi potěšit. Osobně jsem opravdu čekal víc.

2) Neodfláknout to jako letos a zajistit více společenského vyžití než jen program v hlavním sále.

Lenka, 27
1) Upřímně jsem se těšila, jakým způsobem pojmou organizátoři zvolené téma "ledové království", ale bohužel jsem s ním na plese absolutně žádnou spojitost nenašla. Leda tak, že po půlnoci došel na spodním baru led. Docela mě také překvapilo, že i přesto, že jsme vždy objednávali stejné drinky, na každém ze tří barů jsme pokaždé v součtu platili jinou cenu, což je ale vizitka Kongresového centra a ne organizátorů. Z hlediska propagace je ples každoročně dobře komunikován, takže je škoda, že samotný večer stejné kvality nedosahuje.

2) Snad zvolit lépe doprovodný program, tak aby zaujal cílovou skupinu a zavést zase dva taneční sály.

Kamil, 24
1) Plesu dávám tak 3 body z 10. Co se týká výzdoby, nikde nešlo vidět, že by to mělo být tématicky sladěné s nějakým podtextem "Ledové království". Na začátku byla dosti nudná zábava, vznikala hluchá místa mezi programem. Nebylo zde nic speciálního, co by člověka nadchlo či zabavilo. Chyběly zde soutěže, zábava čistě pro pánskou/dámskou společnost. Tombola byla taky nezajímavá, mohlo zde být více cen, ač třeba jen v podobě propisek a propagačních předmětů, rozhodně by to potěšilo člověka víc než informace, kde najde fotoreport. Nejlepší na všem byl reprezentační prostor, kde se celá s prominutím fraška odehrávala.

2) Zkusit zorganizovat třeba soutěže pro páry, taneční i netaneční, zkrátka dodat tomu nějaké oživení.



Foto: Katee & Sagi
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 5. 3. 2012 11:00
Chovancová, Michaela. 2012. Reprezentační ples UTB ve Zlíně aneb jak to vidím já. Vychytané.cz. [Online] 5. 3. 2012. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5303. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Reprezentacni-ples-UTB-ve-Zline-aneb-jak-to-vidim-ja
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.126s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.133.121.207
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:45