Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

V březnu k nám dorazí král popu Michael Jackson

Na konci března k nám dorazí originální živá show Forever King of Pop věnovaná památce zesnulého Michaela Jaksona. Oslavit čtyřicet let jeho kariéry s těmi největšími hity vám doporučuje Jackson Family Foundation v čele s Josephem Jacksonem. Přijďte i vy zavzpomínat a připomenout si tohoto jedinečného a „nesmrtelného“ krále popu, který jako jediný vyprodává haly po celém světě, i přesto, že od jeho smrti uplynuly téměř tři roky.
Přidat na Facebook
Fanoušci krále popu se tak mohou těšit na 2,5hodinové představení, které nabídne to nejlepší z 40leté kariéry této popové legendy. Jedinečná atmosféra živých vystoupení včetně autentického „živého“ Michaela Jacksona je v rámci Forever King of Pop show dotažena k dokonalosti. O neopakovatelnou show se postarají i ostatní vystupující zpěváci, gospel choir, tanečníci a kaskadéři, živá doprovodná skupina, nádherné kostýmy, velkoplošná videoprojekce, výpravné kulisy a další doprovodné efekty. Během koncertu zazní téměř všechny známé hity včetně Billie Jean, Beat It, Thriller, Bad, ABC, I Want You Back, Black Or White, I Just Can´t Stop Loving You, Blood On The Dancefloor a mnoho dalších. Třešničkou na dortu bude autentická pódiová prezentace videoklipů k hitům Thriller a Smooth Criminal.

Vstupenku na představení můžete zakoupit u společnosti TICKETPORTAL, která je distributorem akce a nyní přichází se zajímavou novinkou. Součástí turné po České republice budou následující 4 vystoupení:

ÚT 27.3.2012 PRAHA - TESLA ARÉNA
ČT 29.3.2012 BRNO – HALA VODOVÁ
PÁ 30.3.2012 PLZEŇ – HALA LOKOMOTIVA
SO 31.3.2012 OSTRAVA – HALA SAREZA


Podrobnosti na http://foreverkingofpop.net nebo na www.ticketportal.cz

Zdroj: TZ Original Communications, s.r.o.
Lakina
(Lada Váňová)
sobota 25. 2. 2012 08:00
Váňová, Lada. 2012. V březnu k nám dorazí král popu Michael Jackson. Vychytané.cz. [Online] 25. 2. 2012. [Citace: 20. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5274. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/V-breznu-k-nam-dorazi-kral-popu-Michael-Jackson
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.091s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.17.186.135
Serverový čas: sobota 20. dubna 2024 00:02