Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Forbidden Society a Smack míří v pátek do Továrny!

Únorový díl klubové noci BROKEN BEATS přiveze do Hudebního klubu Továrna Jilemnice opravdovou lahůdku pro vyznavače tvrdého drum and bassu.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Broken Beats
pátek 24. února 2012 21:00
(konec +- sobota 25. února 2012 04:00)
Hudební klub Továrna Jilemnice
Jilemnice (CZ)
Připravte se na smršť toho nejostřejšího z tohoto hudebního stylu v podání Forbidden Society. Neméně energický bude set DJ Smacka, českého průkopníka dubstepové scény. Po velkém ohlasu u továrenského publika, který si Smack zasloužil za své vystoupení vloni v listopadu, se do jilemnické Továrny znovu vrací. Hudebně pestrý večer pak doplní dvojka DJs Winyl & Alah z partičky WAB Project a na druhé scéně minimal - techhouse DJ a rezident noci TGT.

Říká se o něm, že jeho hudba je inspirována metalem. Jeho set je tak našlapaný energií, že vám zběsilé beaty budou zaručeně dunět v hlavě ještě druhý den u snídaně. Řeč je o českobudějovickém Dji a producentu Forbidden Society, který si díky své zálibě v tvrdších odnožích drum and bassu získal pozornost nejen u nás ale i v zahraničí. Svědčí o tom například jeho loňská návštěva v Tokiu, záznam jeho vystoupení můžete shlédnout zde:



Kromě spolupráce s řadou vydavatelství řídí vlastní label Forbidden Society Recordings a pravidelně pořádá svou noc Forbidden Society Label Night v pražském klubu Cross. Pro začínající djské talenty připravuje soutěž, jejíž výherci získají příležitost zahrát si právě na této akci.



Jiným „zlámaným rytmům“ bude patřit vystoupení DJ Smacka, který v Továrně v listopadu dokázal zaplnit parket a vytvořit neuvěřitelnou atmosféru i přes to, že hrál na začátku večera. Pro velké ohlasy fanoušků ho pozvali organizátoři noci BROKEN BEATS znovu, aby mohl za podpory svého MC naplno předvést své umění.



Nechte si nějakou energii v záloze také na Djs Alaha a Winyla z WAB Projectu, kteří patří mezi to nejvýraznější, co východočeská d’n’b scéna nabízí.



Hudební alternativu již tradičně nabídne druhá stage. Na posíleném zvukovém aparátu si budete moci vychutnat aktuální minimal a techhouse sound v podání rezidenta nocí BROKEN BEATS – DJ TGT. Ten se může pochlubit nedávným hostováním v Polsku, záznam jeho setu pro polské radio Planeta.fm si poslechněte zde:

http://mp3.sety.cz/tgt-project-dj-s-mix-for-planeta-fm-radio-poland-02-2012-mp3.html



Vstup zůstává stále na 99,- Kč.

Program akce:
21:00 WAB Project
23:00 Smack
00:30 Fobidden Society
02:30 WAB Project

Second Minimal & Tech house Stage: TGT

Forbidden Society:
www.soundcloud.com/forbiddensociety/forbidden-society-live-in-japan-tokyo-at-heavy-sick-9-7-2011
www.forbiddensocietyrecordings.com

Smack:
http://www.facebook.com/smackofficial

TGT aka Trancegate:
www.facebook.com/tgt.cz

WAB Project:
www.wabproject.cz
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 22. 2. 2012 13:00
Chovancová, Michaela. 2012. Forbidden Society a Smack míří v pátek do Továrny!. Vychytané.cz. [Online] 22. 2. 2012. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5261. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Forbidden-Society-a-Smack-miri-v-patek-do-Tovarny!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.11s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.216.32.116
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 11:32