Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Vyzkoušeli jsme za vás! Pořádná řežba v redakci!

Zavádíme novou rubriku, VYZKOUŠELI JSME ZA VÁS, kde budeme informovat o všech vychytávkách, které si můžete vyzkoušet i vy na vlastní kůži! Jako první na řadu přišla Laser Game v nejmodernější aréně v ČR! Světe div se, ono je to ve Zlíně! Tak hurá střílet po sobě..!
Přidat na Facebook
//anketa-22//V prvním článku jsme vás již informovali, kde Laser Arénu Zlín naleznete. Jen pro pořádek to zopakujeme. Všichni jistě víte, kde ve Zlíně je zimní stadion, ano to je tam, kde se hraje hokej. Kousek za hlavním stadionem, je druhá aréna. K ní se dostanete postraní cestou kolem sektoru Hosté a dále směrem dozadu za stadion. Pokud pojedete vozem, nemusíte se bát, vše je průjezdné a před PSG Arénou, tak se druhá ledová plocha ve Zlíně jmenuje, bez problému zaparkujete. Do prostoru herny se dostanete prostředním přízemním vchodem. Nebojte se, touto dobou už všude budou informační cedule, které vás bezpečně navedou. No, a pokud se přeci jen ztratíte (že slečny:)) tak máte pusu a na vrátnici vás rádi navedou..

A konečně k samotné hře! Maximální počet hráčů je jedenáct a minimální počet logicky dva hráči (tuto variantu ovšem nedoporučujeme, je lepší se domluvit a vyrazit jako skupinka více hráčů). Hrací prostor je 790 m2, což odpovídá zhruba dvěma basketbalovým hřištím. Celá herní plocha je poseta spoustou překážek a úkrytů, aby se protihráči lepé schovali nebo aby měli lepší postavení k zásahu hráče. Celý boj se odehrává při minimálním uv osvětlení za doprovodu zvukových efektů a hudby. (Hudbu si konec konců můžete donést sami! Herna je vybavena tak, že vám při boji pustí vaši oblíbenou Moravanku nebo pořádně zaduní Manowar).

Laser Game rozvíjí u hráčů smysl pro orientaci, kombinaci, postřeh i strategické myšlení. Důležitá je i schopnost týmové spolupráce při hře. Ale nemusíte hrát jen v týmu. Můžete zkusit řežbu jak v Quakeovi, Doomu či jiné akční střílečce co znáte z PC či jiných herních konzolí, a prostě střílet na vše živé, co zmateně pobíhá kolem vás a snaží se vás stejným způsobem zničit - tzv. death match – všichni proti všem! Jediný rozdíl ovšem je v tom, že máte (naštěstí) pouze jednu zbraň a takové laskominky, jako RPGčko nebo minoment fakt nečekejte :)

Určitě vás napadne, že je to stejné jako Paintball. Ale kdeže, můj osobní názor je, že Laser Game je hratelnější a lepší!! Sice si každý hráč musí před začátkem hry navléct na sebe herní vestu, ale ne z důvodu ochrany, ale z důvodu hratelnosti celé hry! Tyto vesty jsou elektronické a obsahují v sobě čidla, která dokáží zaznamenat a vyhodnotit zásahy! Čidla jsou označena svítícími led-diodami. A právě tyto čidla slouží jako terče, do kterých se musíte trefit, abyste nepřítele vyřadili ze hry. Po úspěšném "zastřelení" protihráče se tyto led-diody vypnou a hráč je na cca 7 sec mrtvý a nemůže v tomto časovém intervalu po nikom střílet, je tedy GAME OVER! Ke každé vestě je připojena laserová pistole, která po zmáčknutí spouště vyzařuje (BEZPEČNÝ A NEZÁVADNÝ) laserový paprsek. Při troše štěstí a postřehu tento paprsek vidíte přes celou arénu a můžete se podle toho zachovat.. Buď se strachy schováte, nebo na útočníka zaútočíte sami! Po skončení hry hráči odevzdají zpět své vesty a počítač vyhodnotí celý průběh hry. Každý hráč dostane výsledkovou listinu s podrobnými údaji o střelbě, bodech i pořadí účastníků hry či týmů.

Hra trvá patnáct nebo třicet minut, podle toho, jak se cítíte a kolik peněz jste si přinesli. Ale při troše štěstí a vůle, se jde domluvit i na jiných herních intervalech, nicméně 15 a 30 jsou vyzkoušené časy ;) Důležité upozornění pro rodiče. Hry se můžou účastnit pouze starší osmi let :o( Nemusíte si sebou brát žádné náhradní oblečení nebo speciální obuv. Jen doporučujeme, vezměte si jedno tričko navíc.. Budete se hodně potit..! :o)

Pro zopakování jen dodám ceník a kontakt:

Hra 15min - dospělí od 18 let 75,- Kč
Hra 15min - děti od 8 - 18 let 65,- Kč

Hra 30min - dospělí od 18 let 140,- Kč
Hra 30min - děti od 8 - 18 let 120,- Kč

Laser Aréna Zlín
Březnická 4068
76001 Zlín

tel: 608930370
mail: laserarena.zlin@centrum.cz

Pokud někoho zajímá, jak to vypadá, než vstoupí do jámy lvové - arény to laserové. Ať nahlédne do speciálního fotoreportu - VYZKOUŠELI JSME ZA VÁS - Laser Game:
majkl
(Michal Gaja)
středa 21. 3. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. Vyzkoušeli jsme za vás! Pořádná řežba v redakci!. Vychytané.cz. [Online] 21. 3. 2007. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=524. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Vyzkouseli-jsme-za-vas!-Poradna-rezba-v-redakci!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.139s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.191.210.182
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:10