Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Vychytané detaily..

Nudné oblečení osvěží vychytané detaily mezi ně patří i účes a make-up. Bez drobností to prostě nejde a nebojíme se za ně utrácet obrovské částky...
Přidat na Facebook
Letos jsou v módě šátky pestrobarevné a s grafickými motivy. Nosit je můžete jak na krku, tak ve vlasech. (Můj tip - Vero Moda). Čelenky buď široké látkové ideální na běžný den, různě přetočené nebo tenké kovové, ty se zase hodí ke všem typům obličeje. Sponky do vlasů v podobě květin jsou povinné ne jenom na Hawai party! Majitelky rovných dlouhých vlasů mají pro tuto sezonu vyhráno. Radikální krácení je zakázáno. Můžete si vymýšlet různé drdůlky, ohony, copy..

Chraňte svůj zrak a ukryjte svá kukadla za velké „mouchy“. Na brýle bez obroučků zapomeňte. Skvěle vypadají ty barevné s kouřovými skly. Pásky krátké, dlouhé, tlusté, tenké. Šíleně pestré nebo kovové... K sukním a šortkám jsou v kurzu kšandy. Výběr je jen na vás. Kšiltovka zamaskuje špatné vlasy a chrání před dotěrným ostrým sluncem. (Adidas a New Yorker mají co nabídnout.)

Bez tašky, do které se vejdou veškeré potřebné věci od šminek po malou láhev pití se v betonové džungli neobejdete. Kabelka by měla být něčím zajímavá a především praktická. Proto si při výběru dejte opravdu záležet. In je obdélníkový tvar a velké množství kapes.

Boty, botičky, skoro každá z nás by chtěla mít plný botník. Balerínky jsou žhavým hitem. (I když někteří muži nechápou proč jsme našly zalíbení ve „cvičkách“). Jsou přece tak pohodlné a roztomilé. Naopak boty na platformě nebo klínky líbivě protáhnou nohy. Vybírat můžeme z mnoha romantických vzorů a barev. Baťa určitě nezklame!

A nakonec…
S trendy 60. let se pojí i tekuté oční linky, černé nehty, perleťové stíny. Twiggy zabralo líčení očí i několik hodin, ale my to zvládáme mnohem rychleji. Řasy by měly být extra husté, extra dlouhé, prostě nadpozemský krásné. Dopomoci si můžeme i umělými. Rada: k příliš nalíčeným očím se hodí přejet pusu jenom balzámem nebo bezbarvým leskem.

Pokud milujete francouzský šarm, ověšte se korálky a rty přejeďte červenou rtěnkou. I tady platí pravidlo, červené rty ano, výrazné oči ne. K porcelánové pleti se hodí jasně červené odstíny, k béžové jahodové nebo třešňové a k olivové volte tmavší jako jsou borůvkové nebo ostružinové. Pokud preferujete dívčí svěží styl, mějte po ruce růžovou rtěnku, nosí se různé od matné po fuchsiovou.


joslin
(Petra Hrabalová)
úterý 27. 3. 2007 08:00
Hrabalová, Petra. 2007. Vychytané detaily... Vychytané.cz. [Online] 27. 3. 2007. [Citace: 18. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=520. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Vychytane-detaily..
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.155s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.129.26.204
Serverový čas: pátek 18. října 2024 07:12