Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Miss Academia je v režii zlínských studentů profesionálním projektem

Pouhých pár týdnů od zahájení soutěže je seznam přihlášených studentek do soutěže Miss Academia plný.
Přidat na Facebook
Realizační tým oslovoval studentky vysokých škol v Ústí nad Labem, ve Zlíně a v Praze. Poslední zastávkou bylo 6. prosince Brno.

„První náborová kampaň v Ústí nad Labem předčila naše očekávání,“ říká David Sounon, manažer produkce. „Až na malé komplikace na více než 300 km dlouhé cestě, které přinesly tříhodinové zpoždění, se týmu Miss Academia na severozápadě Čech velmi dařilo. Celkem se přihlásilo 73 dívek.“

Den před státním svátkem 16. listopadu se otřásaly zdi zlínského klubu Musicland. Počet přihlášených dívek se vyšplhal k číslu 49. Dívky nadšené pro boj o korunku mohly vyzpovídat loňskou finalistku soutěže Veroniku Šticovou.



Další zastávkou náborové výpravy byla Praha. Desetičlenný realizační tým vstával ve 3 hodiny ráno, aby v hlavním městě zajistil ideální podmínky pro přihlášení do soutěže. Pozvání na večerní HELIUM party přijala i vítězka loňského ročníku soutěže Pavlína Kadlecová, studentka Univerzity Jana Amose Komenského v Praze, která uchazečkám o korunku radila nejlepší taktiku k dosažení titulu.

„Tento ročník máme velmi dobře našlápnuto. Lidé chtějí pracovat a daří se jim dělat věci efektivně. Snažíme se o naprostou profesionalitu, abychom ukázali, že i studenti umí dělat velké projekty stejně dobře jako renomované agentury,“ říká manažer produkce David Sounon, student Fakulty Multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.



Soutěž MISS ACADEMIA ČR pořádají letos již po 16. studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci předmětu Komunikační agentura. Oslovovány jsou všechny studentky vysokých a vyšších odborných škol z celé České republiky.

Její počátek se datuje již k roku 1997, kdy byla v rámci reprezentačního plesu zlínské Fakulty technologické zvolena nejmilejší studentka. Od té doby soutěž prošla mnohými změnami, její poselství však zůstává stále stejné. Nehledáme umělé ideály dnešní doby, ale dívku, která ukáže, že ke skutečnému významu slova krása patří hlavně půvab, šarm a inteligence.

Více informací naleznete na www.missacademia.cz nebo na Facebooku.
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 21. 12. 2011 08:00
Chovancová, Michaela. 2011. Miss Academia je v režii zlínských studentů profesionálním projektem. Vychytané.cz. [Online] 21. 12. 2011. [Citace: 26. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=5104. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Miss-Academia-je-v-rezii-zlinskych-studentu-profesionalnim-projektem
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.095s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.223.106.114
Serverový čas: pátek 26. dubna 2024 06:33