Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Světová megastar Ronski Speed ve Zlíně!

Naprosto nevídaná věc se bude odehrávat již tuto sobotu ve zlínském Veryba Music Baru. Na druhé pokračování párty zvané Weekend zavítá opravdu exkluzivní host. Že vám jméno Ronski Speed nic neříká nebo nevíte co akce Weekend je? Tak přesně pro vás je určen tento článek..
Přidat na Facebook
Na premiéře party WEEKEND, kde vystoupil skotský talent Stuart Fraser, vám přináší FS Music a SPORT CENTRUM APOLLO druhé pokračování a to s podtitulem World Stars. Bavit vás budou samozřejmě ti nejlepší čeští DJ’s a také exkluzivní zahraniční host. Pojďme se nyní podívat na obsazení a podrobnější informace o samotné party, protože WEEKEND není jen páteční večer, sobota a neděle, ale také exkluzivní klubová noc!!!

Jako headliner vystoupí DJ, který se v anketě TOP 100 prestižního časopisu DJ Mag umístil na skvělém 87. místě z téměř 60 000 registrovaných DJ’s. Má na kontě přes 15 výborných singlů a spoustu kvalitních remixů, které ho proslavily po celém světě! Ty byly vydány pod jeho jménem nebo pod pseudonymem Sun Decade. Svou produkci spojil také se jmény jako Sonorou, Stoneface & Terminal nebo s polským DJem Sebastianem Sand. Jeho asi největším počinem je druhý singl E.O.S, který se stal doslova tranceovým hitem. Dnes pravidelně vystupuje po celém světě (UK, USA, Malajsie, Korea, Čína, Kanada, Rusko, Singapur,…). Může se pochlubit vystoupením na mexické mutaci Love Parade, která proběhla v květnu 2005 v Acapulcu, kde bavil více než 200.000 dav!!! Dále se představil také na legendárním německém festivalu Nature One. V České republice vystoupil třikrát, z toho jednou jako headliner progressive stage na akci Apokalypsa – Gold Edition.

Dámy a pánové, máme tu čest představit vám německého DJe a producenta, kterým není nikdo jiný než .. - Ronski Speed (EUPHONIC | DE). Dále vystoupí třetí nejlepší DJ v ČR pro rok 2005 a také pilíř české tranceové scény Michael C. Nebude chybět ani stále se zlepšující Jet Fever, který má za sebou úspěšné premiérové vystoupení na prestižní noci Crystal v legendárním ostravském klubu Fabric.Spolu s těmito umělci vystoupí také Coma z agentury Strobe a Sorow a Heill hrající pod křídly Clublife. Na párty se můžete těšit na videoprojekci, na nadstandardní vizuální show by POWERDANCE. A nebudou chybět ani nejrůznější “ WEEKEND dekorace“ a také sexy GO-GO.



Vstup: do 24:00 – 99,- | od 00:00 – 130,- [každý desátý obdrží dárek od hlavního partnera akce, kterým je SPORT CENTRUM APOLLO v Otrokovicích v podobě 20 % slevy na veškerý zábavní sortiment ]

Start: 21:00 | Velryba Music Club, Okružní 4701, 760 01 Zlín-Jižní Svahy

DJ’s: RONSKI SPEED (Euphonic | DE) , Michael C, Jet Fever, Coma, Sorow, Heill


www.fsmusic.cz
majkl
(Michal Gaja)
pondělí 12. 3. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. Světová megastar Ronski Speed ve Zlíně!. Vychytané.cz. [Online] 12. 3. 2007. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=497. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Svetova-megastar-Ronski-Speed-ve-Zline!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.113s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.148.102.90
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 18:26