Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Včera se fotilo! Při troše štěstí se možná uvidíte!

Středeční večer byl pro naše fotografy opět hodně náročný! Fotily se celkem tři různé akce. Začalo se hned zkraje večera a končilo se brzy nad ránem.. Nevěříte..
Přidat na Facebook
To byla zase středa.. Polovina týmu našich fotografů byla opět v akci po celý večer, aby vám mohla zfotodokumentovat vaše včerejší řádění nočním Zlínem. A nebylo toho opravdu málo!

Začalo se už v 19:00, kdy se fotil Galavečer 2007 (První ročník udílení cen studentům UTB). Kdo by čekal snobskou párty, šeredně by se zmýlil.. Bylo veselo a v některých chvílích hodně veselo a to až tak, že někteří hosté samou radostí odhazovali své svršky do širého davu!

Údiv večera: Zjistili jsme, že Vašek Böhm zpívá, sice špatně, ale oceňujeme jeho odvahu! Statečný čin Vašku! Blahopřejeme k tvým pevným nervům!

Hláška večera: Opravdu jsem nečekal, že vyhraji! Jsem opravdu, ale opravdu překvapen! Děkuji panu děkanovi, rektorovi, rodičům, kamarádům..

Poté rozparáděný dav studentů směřoval do rockového klubu Golem, kde byla oficiální Afer party po Galavečeru. A samozřejmě s davem šli i naši fotografové :o) Ještě, že objektivy našich fotoaparátů jsou nesmlouvavé a neuteče jim skoro žádná kulišárna! Takže pánové, vaše zadnice viděla polovina UTB a vy se na ně můžete podívat zpětně přes náš fotoreport z Golem Gambrinus Clubu. Upozorňuji, že žádné fotografie stahovat nebudeme, vaše chování viděli všichni a ve stavu jakém jste byli, jste fotografům odsouhlasili jejich zveřejnění :o) my pouze fotíme vaše chování, které vidí vaše bezprostřední okolí.. :o)

A pro příště, pokud budete chtít uplatit našeho fotografa, připravte si tučný šek nebo pěknou slečnu po ruce. Naši fotografové jsou „kurvy“, ale dělají to dobře! Berte to jako fftip.., vždy se jde nějak domluvit, pokud vaše přání je opodstatněné.. :o) Při jakémkoliv fyzickém kontaktu a napadení našeho fotografa nebo nedej bože poškození přístroje si koledujete o právní kroky, které povedou k eliminaci vašeho chování. Vše se totiž děje za přítomnosti svědků a pod naším pečlivým dohledem.. Proto radši držte svoje emoce na uzdě.., nemusí se vám to vyplatit..!! Veškeré focení je legální, jedná se o reportážní fotografie z veřejných akcí. U neveřejných akcí máme vždy svolení pořadatele, provozovatele nebo majitele objektu.

Aby fotek nebylo málo, přesunul se tým fotografů do nedalekého tanečního clubu MusicLand.. I zde bylo hodně veselo, a to až tak, že Lady Marmelade by přestěhovaly věhlasný podnik Mouling Rouge na taneční parket áčka. A jen pro pořádek.. Voulez-vous coucher avec moi ce soir!

Veselá historka z focení: V "A" : Postarší dáma korpulentního vzezření se nabízela našemu fotografovi na focení aktu. Fotograf poděkoval za nabídku a slušně ji odmítl, pak pro jistotu začal k focení přesvědčovat i její přitel.. Nakonec musel chudák fotograf prchnout k baru a vyhledat bezpečný úkryt..

Věřte, že na všech fotoreportech teď usilovně pracuje celá redakce. Fotek je dostatek! Vybíráme to nejlepší! Takže v nejbližších hodinách čekejte první fotografie :o)


majkl
(Michal Gaja)
čtvrtek 8. 3. 2007 12:00
Gaja, Michal. 2007. Včera se fotilo! Při troše štěstí se možná uvidíte!. Vychytané.cz. [Online] 8. 3. 2007. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=494. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Vcera-se-fotilo!-Pri-trose-stesti-se-mozna-uvidite!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.089s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.51.117
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 09:10