JÍDLO V ČLÁNKU: Nevíte kam na opravdu dobré meníčko a za velmi slušnou cenu? V sobotu i v neděli či státní svátek? Doporučujeme restauraci U Baďurů v Jaroslavicích nebo na 51. budově v areálu Svit. A na co? Více v článku ;)
Není nic jednoduššího, než vám ukázat celé denní menu na celý týden, že
Přesné místo na mapě apod. najdete zde:
http://www.restauraceubaduru.cz/?ukaz=kontakt
Dobrou chuť!!
PONDĚLÍ
10.10. Polévka: Krupicová s vejcem
1: Valašský vepřový plátek,knedlík
2: Masová směs po pytlácku,dušená rýže,okurek
3: Bretaňské fazole,uzené maso,chléb
4: Těstovinový salát"Kalifornie",2x rohlík
5: Kuřecí"Koloseum",čínský zeleninový salát
ÚTERÝ
11.10. Polévka: Česneková s bramborem
1: Bačova plněná kapsa,brambor,okurek
2: Pikantní masové koule,rajská omáčka,knedlík
3: Vepřová játra na slanině,dušená rýže,okurek
4: Tlačený tvarohový vdolek (5ks)
5: Pečený pstruh na másle a kmíně,hrášek,kukuřice
STŘEDA
12.10. Polévka: Hrachová s uzeninou
1: Smažený holandský sekaný řízek,bramborová kaše,salát
2: Budějovická vepřová pečeně,těstoviny
3: Vepřové kung-pao,dušená rýže,okurek
4: Těstovinový salát s tuňákem,2x rohlík
5: Pečená drůbeží jehla,zeleninový salát,pečivo
ČTVRTEK
13.10. Polévka: Houbová s bramborem
1: Pečená krkovička po staročesku,dušené zelí,knedlík
2: Kuřecí nudličky na čínský způsob,těstoviny
3: Fazolové lusky na smetaně,2x vejce,brambor
4: Vločková kaše se skořicí a kakaem,kompot
5: Přírodní filé,žampiónový přeliv,lázeňská zelenina
PÁTEK
14.10. Polévka: Valašská kyselice
1: Smažený kuřecí řízek"Gordon",brambor,salát
2: Vařené maso,játrová omáčka,knedlík
3: Boloňské špagety se sýrem,okurek
4: Koblihy (5ks)
5: Vepřový steak,mexická zelenina
SOBOTA
15.10. Polévka: Frankfurtská
1: Domácí sekaná pečeně,brambor,salát
NEDĚLE
16.10. Polévka: Hovězí vývar s kapáním
1: Myslivecká vepřová pečeně,knedlík