Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Co se dělo na Holiday party?

Ve čtvrtek na první březnový den proběhla prázdninová párty SOŠ Luhačovice. Pro ty co ji propásli máme článek o tom co mohli vidět na vlastní oči kdyby přišli :o)
Přidat na Facebook
..že se na čtvrteční akce moc nechodí?? OMYL! Hlavně když jsou prázdniny a ve Zlíně to "skutečně" žije!! Někteří se vzdávají horských pobytů s rodiči a jdou raději na pařbu, tak to má být :o)

Dj Ed Vance s výraznou sekundací kroměřížského Type-K rozproudili krev několika jedincům už v 21:00, kdy se otevřely vchodové dveře a přicházeli první pařmeni a pařmenky :o) Ti se rozhoupali už u šatny a pokračovali k baru pro „rozjezdové“ nápoje směrem k parketu, aby přilákali další a další studenty na parket..

A nepřicházeli jen studenti!! Kolem 22 už byl Music-Land A naplněn věkovou kategorií od 15 do 26 let, od studentů, přes vysokoškoláky až po pracující a taky stálé návštevníky „áčka“. Sice to chtělo hodně velkou fantazii, aby se dalo říci, že je plno, to ovšem nebránilo úspěšnému rozjetí akce..

Oficiální rozjezd, kdy sympatické moderátorky Hanka a Verča vyhodily ze zaplněného tanečního parketu mládežníky, se konal po 22 hodině. Studentky nastoupili v krátkých minisukních a přiléhavém tričku tak, aby všichni muži dávali pozornost každému slovu co vyřknou. :o)

Jako hlavní host se po úvodních slovech objevila očekávaná Madonna, a tak se všichni mohli pobavit dokonalostí travesti show v podání Zdeňka s písničkami Hung Up + Super Pop. Zdeněk sklidil úspěch, parket se po vystoupení zaplnil k nehnutí a všichni chtěli tančit na světoznámé písničky. Taneční kreace pokračovaly hudbou přes Hip-Hop, Dance, Trance, Techno, R´n´b a nechyběl ani Pop, který roztančil i postávající u baru. Další vystoupení Madonny a dvou doprovodných tanečnic pokračovalo kolem půlnoci s písněmi Impressive Instant a American Life ve vojenském oblečení.

Na parketu se pařilo a pařilo a až už byli všichni zpocení a nemohli regulovat své srdeční tempo, které bušilo do rytmu hudby, vyhlásily pořadatelky soutěž. Nikdo nevěděl do čeho jde a tak se na parket vytáhli tři oběti v podání 1x žena + 2x muž. Soutěž bych nazvala: „Ukaž co nejvíc a dostaneš chlast“ :o) Samozřejmě se svlíkalo a to až do spodního prádla a u toho nechyběl ani fotograf, který zachytil dobré momentky (někteří se asi budou po další dny tlouct do hlavy :o) ) Ale ta Metaxa jim nejspíš stála za to! :o) Po téhle soutěží se do další přihlásilo víc lidí, nespíš je inspiroval striptýz, nebo Metaxa? :o)

Dalším úkolem bylo se popárovat, vzít tu sladkou šlechačku a pokreslit tomu druhému bříško...

Děcka se rozdělily na soutěžní páry:
Pár č.1 : dva kluci: vyhráli ponožky Puma (asi nosí každý jednu :o) )
Pár č.2: holka + kluk : vítězná cena: sexy tanga (kdo z nich si je nakonec vzal a nosí je to netuším)
Pár č.3: kluk + kluk vyhráli ruské šampáňo (pochybuju, že zůstalo nerozdělané)

Nejlepší na tom bylo asi to jezení šlehačky :o)

Madonna rozproudila taneční parket s tancem a písní Like it or Not a potom se tančilo zpívalo a pilo až do rána. Bavili si studenti, pořadatelé i barmanky, všichni máme na co vzpomínat..
Suzane
(Zuzana Šimková)
pondělí 5. 3. 2007 08:00
Šimková, Zuzana. 2007. Co se dělo na Holiday party?. Vychytané.cz. [Online] 5. 3. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=491. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Co-se-delo-na-Holiday-party?
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.218s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.44.226
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:54