Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Další ZOO ve Zlíně!

Zlín a další ZOO? Zlínem se šíří neoficiálně tato informace raketovou rychlostí. Téměř celodenním dohledem asistuje i policie. My víme kde a víme jaká zvířata v ní jsou již ubytována! Více v článku!
Přidat na Facebook
Chodíte rádi do ZOO? A nejen do té zlínské, která je jednou z nejlepších v Česku vůbec, ale třeba i do další? Zlínští nebudou muset takříkajíc už ani "přezouvat papuče" a dojedou k ní i "trajfly" (pro mimozlínské simuntálnně přeloženo: trolejbus).

Mnoho tvorů potřebuje zcela specifické prostředí a mnoho tvorů žije (či přežívá) i tam, kde bychom to vůbec nečekali, a většina z nich se zdá být obyčejným zvířetem. Chyba lávky! Rozhodně bychom ale netušili, že se mezi nimi nacházejí i tajní zvířecí agenti.

Jednoho takového pravděpodobně nasadila zlínská policie přímo do výše zmíněné další ZOO. Agenta nasadili do akce vskutku originálním způsobem, a to vysazením ke stropu na služebnu a ve 14 hodin v neděli 14. srpna 2011 následujícím oznámením na Městskou policii ve Zlíně, že: "Nějaký divný a velký ještěr jim visí ze stropu v policejní budově." Městská policie okamžitě zareagovala a na místo byl vyslán pracovník odchytové služby Městské policie Zlín. Z tohoto ještěra se již stal pojmenovaný druh, a to chameleón jemenský. Jak příhodné pojmenování agenta, že?

Nic netušící odchytová služba samozřejmě tak zavezla tohoto agenta na místo, kde je již připraveny v expozicích další zvířena. Navíc téměř za humny současné zlínské ZOO. Její současné animální osazenstvo doplní právě tento chameleon jemenský, poblíž pavilonu koček a psů. Díky náhodným nálezcům, povětšinou buď zvířatmilovným či zvířatbojných, se tito nalezenečkové scházejí na stejném místě a mezi nimi se může údajně nacházet kriminální živel (asi užírající víc krmiva). Díky této druhové rozmanitosti, do které můžeme s klidem začít jmenovat i hady a další, se může přejmenovat tato zdejší zvířecí parta na ZOO Vršava.

Věříme, že tento agent vykoná svůj úkol svědomitě a že ukáže na námi vytipovaného Alíka, který je beztak tím největším žroutem na úkor misek druhých.

Některé cesty zvířecí jsou opravdu nevyzpytatelné. Kámen.



Preventivně připomínáme, že tento článek je fikce.
Vychází z tiskové zprávy Městské policie Zlín (z 15. srpna 2011 10:09), níže v původním znění:
Nezvaný návštěvník skončil na útulku
Scéna jako ze špatného filmu. Tak nějak by se dala popsat situace, která se ve včerejších odpoledních hodinách odehrála na jednom z pracovišť zlínské policie. Krátce po 14té hodině přijalo SOC MP Zlín oznámení, že nějaký divný a velký ještěr jim visí ze stropu v policejní budově. Na místo byl vyslán pracovník odchytové služby MP Zlín. Tento ještěra, ve kterém poznal chameleóna jemenského odchytil a následně bylo vystresované zvíře umístěno na útulek Vršava.
Vydal: Mgr. Šárka Škubalová
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pondělí 15. 8. 2011 14:00
Prachař, Štěpán. 2011. Další ZOO ve Zlíně!. Vychytané.cz. [Online] 15. 8. 2011. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4790. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Dalsi-ZOO-ve-Zline!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.102s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.138.137.240
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:24