Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Mladistvý napadl druhého i strážníky

Své chování nedokázal na státní svátek, v úterý 5. července 2011 odpoledne, kontrolovat teprve 17letý mladík ze Zlína. Není divu, v jeho organizmu totiž kolovalo více než 2 promile alkoholu, navíc si měl také vykouřit jointa marihuany.
Přidat na Facebook
Krátce před třetí hodinou odpolední se na tísňovou linku 156 obrátil jiný mladistvý, který uvedl, že byl fyzicky napaden na ulici Mostní. Na místo okamžitě vyrazila nejbližší motorizovaná hlídka Městské policie Zlín, která se během pár chvil zkontaktovala s poškozeným.

Ten strážníkům označil útočníka, jenž se nacházel ve skupince dalších mladíků opodál. Hlídka tedy podezřelého vyzvala k prokázání totožnosti, na což ovšem mladistvý reagoval hrubými urážkami a jednoho ze strážníků se pokusil napadnout fyzicky. V tom mu hlídka MP Zlín zabránila za použití donucovacích prostředků a mladý zuřivec se ocitl v poutech.

V průběhu zákroku přitom vyběhla z nedalekého domu matka dotyčného, která se snažila strážníkům zabránit v dokončení zákroku. Toho zanechala až po jejich důrazné výzvě. K chování svého syna přitom měla unikátní omluvu, uváděla totiž, že synek určitě nic neudělal, jen od rána nic nejedl a pak se trošku napil. To potvrdilo i orientační vyšetření, které v jeho organizmu spolehlivě prokázalo více než 2 promile alkoholu!

Vzhledem k silné podnapilosti agresivního chlapce strážníci na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu. Ta se vedle agresora také věnovala napadenému oznamovateli, který si stěžoval na bolest hlavy. S ohledem na všechny skutečnosti pojala hlídka MP Zlín důvodné podezření ze spáchání hned několika provinění (trestný čin spáchaný mladistvým). Strážníci proto celou věc předali k dalšímu šetření kolegům z republikové policie.

Zdroj: Městská policie Zlín
Lakina
(Lada Váňová)
úterý 5. 7. 2011 08:00
Váňová, Lada. 2011. Mladistvý napadl druhého i strážníky. Vychytané.cz. [Online] 5. 7. 2011. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4746. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Mladistvy-napadl-druheho-i-strazniky
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.113s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 13.59.237.17
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:30