Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Česká Miss Jitka Nováčková odletěla studovat herectví do New Yorku

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková odletěla v sobotu 2. července do New Yorku, kde bude studovat herectví. Studium na prestižní herecké a filmové škole New York Film Academy získala spolu s dalšími hodnotnými cenami jako výhru v jediné národní soutěži krásy.
Přidat na Facebook
Volba mezi prací před kamerou a režisérským křeslem byla pro Jitku jednoznačná: „Určitě se mi bude herecká zkušenost hodit na castinzích, při natáčení reklamních spotů a podobně. Celkově by mě herectví bavilo, ale mám se zatím co učit, pak se uvidí,“ přiznává Jitka, která by si ve svém studijním volnu ráda prohlédla nejen pulsující New York, ale i některou z amerických přírodních rezervací. „Chtěla bych vidět Niagarské vodopády nebo Grand Canyon, ale vzhledem ke škole to bude asi nereálné. Budu mít dost nabitý program,“ říká devatenáctiletá blondýnka.



Ta si kvůli srpnovému soustředění předcházejícímu mezinárodní soutěži krásy Miss Universe, jejíž finále se uskuteční 12. září v brazilském Sao Paolu, musela zvolit intenzivnější měsíční kurz. Na ten odcestovala jen s jedním kufrem. „Nemám nic speciálního, jen to, co nutně potřebuju. Vždycky se snažím mít co nejméně věcí, vozím cestovní balení šampónů a sprchových gelů. Naučil mě to tatínek, se kterým jsme každoročně jezdili na kolech pod stan. Tam si člověk musí zabalit minimum, protože se poučí, že vozit zbytečný náklad se nevyplácí,“ uzavírá s úsměvem Jitka Nováčková, kterou na letiště místo přítele Marka doprovodil dlouholetý kamarád Michal, a dodává: „S Markem jsem se rozloučila už včera, navíc pokud mu to vyjde, přiletí za mnou.“

Zdroj: TZ Original Communications, s.r.o.

Lakina
(Lada Váňová)
neděle 3. 7. 2011 08:00
Váňová, Lada. 2011. Česká Miss Jitka Nováčková odletěla studovat herectví do New Yorku. Vychytané.cz. [Online] 3. 7. 2011. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4745. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Ceska-Miss-Jitka-Novackova-odletela-studovat-herectvi-do-New-Yorku
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.032s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50