Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Tesco CEE Cup

Praha bude v posledním červencovém týdnu hostit mladé fotbalové naděje ze střední a východní Evropy. Na třech pražských stadionech se v prvním ročníku turnaje Tesco CEE Cup, který organizuje společnost CTE Tourism, představí fotbalové týmy s hráči do devatenácti let.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Tesco CEE Cup
pondělí 25. července 2011 08:00
(konec +- pondělí 1. srpna 2011 08:00)
Praha
Praha (CZ)

Cílem Tesco CEE Cupu je sblížení týmů střední a východní Evropy a sdílení vzájemných fotbalových zkušeností a dovedností. Turnaje se kromě čtyř týmů z České republiky (AC Sparta Praha, Bohemians 1905, FK Mladá Boleslav a FC Slovácko) zúčastní i týmy ze Slovenska, Rumunska, Bulharska, Chorvatska, Slovinska a Maďarska. První zápasy startují v pondělí 25. července na Strahově a v Satalicích. Vstup na zápasy základní i vyřazovací části kromě finále bude zdarma. Finále turnaje spolu se závěrečným ceremoniálem proběhne v neděli 31. července v 17:00 na stadionu Bohemians 1905 Ďolíček v pražských Vršovicích. Od 16:00 je pro diváky připravený pestrý doprovodný program, jehož součástí bude slavnostní ceremoniál pro 3. – 12. místo, atraktivní přehlídka freestyle footballu a freestyle frisbee. Cena lístku na finálový zápas bude 150 Kč pro dospělé a 75 Kč pro děti. Vybraná částka poputuje na konto charitativní organizace UNICEF. „Každý rok stále ještě ve světě umírá téměř 10 milionů dětí dříve, než se dožijí 5. narozenin. Umírají na podvýživu, nedostatek čisté vody a hygieny, na nemoci, proti kterým existuje očkování nebo jednoduchý lék. Situaci strádajících dětí ještě více zhoršují přírodní a válečné katastrofy. Výtěžek Tesco CEE Cup je určen na podporu projektů UNICEF ve východní Africe postižené velikou humanitární krizí vlivem dlouhotrvajícího sucha. Situace dětí žijících v Somálsku, Keni, Etiopii a Džibutsku je kritická, tisíce jich právě teď strádají akutní podvýživou. Věříme, že se s pomocí výtěžku z fotbalového turnaje Tesco CEE Cup podaří zachránit co nejvíce dětských životů,“ řekla k partnerství UNICEF při fotbalovém turnaji Tesco CEE Cup Pavla Gomba, ředitelka UNICEF ČR. Lístky na nedělní finále je možné již nyní zakoupit prostřednictvím sítě Ticketpro.

Hlavním partnerem fotbalového turnaje se stala společnost Tesco. „Spolupráci s CTE Tourism, organizátory CEE Cupu, a možnost sponzoringu prvního ročníku tohoto jedinečného projektu vnímáme jako příležitost, jak dále rozvíjet naši strategii podpory zdravého životního stylu a sportu. Velmi nás těší, že se Tesco bude podílet na objevování nových fotbalových nadějí, které budou mít možnost na turnaji ukázat svůj talent,“ říká Eva Karasová, mluvčí společnosti Tesco.
Mezi další hlavní partnery turnaje patří Nike Football, Fortuna Hotels, Tecnocasa, Allianz, Nintendo a Cofidis. Mediální a technickou podporu budou Tesco CEE Cupu zajišťovat časopis Pro Football, síť Ticketpro, Rádio Expres, televize Metropol, Ceskenoviny.cz, Nakopnito.cz a společnosti JC Decaux, RailReklam, Bauer Poháry a Graphic Tools. Patronát nad turnajem převzaly organizace FAČR, Junior Football i hlavní město Praha a magistrát městské části Prahy 10.
Více informací o turnaji Tesco CEE Cup naleznete na webových stránkách www.ceecup.eu.



novtom
(Tomáš Novotný)
čtvrtek 21. 7. 2011 08:00
Novotný, Tomáš. 2011. Tesco CEE Cup. Vychytané.cz. [Online] 21. 7. 2011. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4743. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Tesco-CEE-Cup
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.074s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.119.133.55
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:37