Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Strážníci budou dohlížet nad bezpečnou cestou dětí pro vysvědčení

Školní rok 2010 / 2011 se stane 30. června 2011 minulostí a stejně tak i strážníci Městské policie Zlín ukončí dopravně bezpečnostní opatření, v jehož rámci každý všední den dohlíželi na bezpečné přecházení vozovky u devíti exponovaných přechodů pro chodce v blízkosti zlínských škol.
Přidat na Facebook
V tento budou hlídky MP Zlín přítomny u vzdělávacích institucí nejen při příchodu dětí pro vysvědčení, ale také při jejich pozdějším radostném odchodu na zasloužené dvouměsíční prázdniny.

Zmíněného dopravně bezpečnostního opatření se v uplynulém školním roce účastnilo denně až na 18 strážníků, kteří od září do června mezi 7. a 8. hodinou ranní obsazovali obzvlášť exponovaný přechod pod ZŠ na ulici Okružní, přechody u další školy na sídlišti Jižní Svahy – tedy na ulicích Okružní, Česká a Křiby, na sídlišti v Malenovicích, v centru města na Havlíčkově nábřeží, Štefánkově, Kvítkové a Vizovické ulici, ale také v místní části Štípa.

Stejně jako školáci se i strážníci MP Zlín budou moci věnovat po následující dva měsíce v ranních hodinách jiným činnostem. Na rozdíl od žáků však nebudou trávit získaný čas odpočinkem, ale zaměří se na další problémy, se kterými se na MP Zlín obracejí občané našeho města.

Tvarůžkovo-salámový zloděj
Hned dvakrát během hodiny a půl byl včera odpoledne přistižen při pokusu o krádež 58letý muž ze Zlína.

Krátce po 13té hodině přijalo stálé operační centrum (SOC) Městské policie Zlín oznámení, že byl v provozovně na tř. T. Bati zadržen pachatel pokusu o krádež. Přivolaná hlídka MP Zlín na místě zjistila, že dotyčný si uschoval pod bundu celkem 28 balení tvarůžků, v celkové hodnotě 781,20 CZK.

Jenže muž byl zjevně nepoučitelný a tak byl za hodinu a půl opět přistižen při pokusu o krádež. Tentokrát se vypravil do SM na ulici Sokolská, kde si pod bundu naskládal 10 ks loveckého salámu, v celkové hodnotě 600 CZK. Vzhledem k tomu, že byl za obdobné protiprávní jednání v posledních třech letech pravomocně odsouzen, byl předán k dalšímu šetření kolegům z republikové policie.

Zdroj: TZ Městská policie Zlín

Lakina
(Lada Váňová)
středa 29. 6. 2011 08:00
Váňová, Lada. 2011. Strážníci budou dohlížet nad bezpečnou cestou dětí pro vysvědčení. Vychytané.cz. [Online] 29. 6. 2011. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4736. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Straznici-budou-dohlizet-nad-bezpecnou-cestou-deti-pro-vysvedceni
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.064s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50