Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Pálil pod rouškou tmy, vyfasoval pokutu

Pod rouškou tmy se snažil pálit gumy v pátek nad ránem 58letý muž ze Zlína. O půl čtvrté ráno přijalo stálé operační středisko Mětské policie Zlín oznámení, že v lokalitě Prtšné dochází ke spalování nějakého odpadu a je vytvořena hustá smradlavá vlečka kouře a dýmu.
Přidat na Facebook
Strážníci pak v areálu Rybníku přistihli dotyčného muže, který pálil gumy v železném kontejneru. Vyzvali jej k okamžitému uhašení, čemuž vyhověl a za porušení obecně závazné vyhlášky města Zlína pak zaplatil blokovou pokutu.

Hned dva pachatele vloupání zadrželi o víkendu strážníci MP Zlín
Těžko říci, co vedlo v sobotu v noci 15letého mladíka z Liptálu k tomu, aby se vloupal do objektu knihovny na sídlišti Jižní svahy. Strážníci Městské policie Zlín jej podle udaného popisu zadrželi na třídě Tomáše Bati a poté jej předali k dalšímu šetření kolegům z republikové policie.

Druhé vloupání se odehrálo v nedělních nočních hodinách, kdy 34letý muž ze Zlína skrz vypáčené okno vnikl do kanceláří firmy, sídlící na ulici Družstevní. Tento se po spatření hlídky MP Zlín dal na útěk, ale po krátkém pronásledování byl zadržen a i on byl předán k dalšímu šetření kolegům z republikové policie.

Další dva opilci skončili v neděli v PAZS Kroměříž
Počet převážených osob do PAZS Kroměříž se v neděli navýšil o další dva převozy. Jako první do Kroměříže, krátce před 14tou hodinou, putoval 32letý muž z Nového Jičína. Ten se údajně po dlouhé době potkal s kamarádkou, což musel zapít notnou dávkou alkoholu, jelikož provedená dechová zkouška u něj prokázala 3,242 promile alkoholu v organizmu. Navíc se oba nacházeli v bezprostřední blízkosti kolejiště u vlakového nádraží. Vzhledem k tomu, že dotyčný nebyl schopen komunikace a už vůbec ne samostatného pohybu, byla na místo přivolána ZZS ZK, jejíž lékař zkonstatoval, že muž je po zdravotní stránce v pořádku. K odeznění akutní intoxikace pak byl převezen do PAZS Kroměříž.

Druhý jej následoval jen o pár desítek minut později 65letý muž z Bělova. Tento se v podnapilém stavu nacházel na břehu řeky Dřevnice, v místní části Louky. Provedená dechová zkouška u něj prokázala 2,160 promile alkoholu v organizmu. Vzhledem k tomu, že ani on nebyl schopen jakéhokoliv pohybu a neskýtal záruky slušného chování, byl po prohlédnutí přivolaným lékařem taktéž převezen do PAZS Kroměříž.

Celkově tak zatím bylo do PAZS umístěno 31 osob.

Zdroj: TZ Městská policie Zlín

Lakina
(Lada Váňová)
pondělí 27. 6. 2011 08:00
Váňová, Lada. 2011. Pálil pod rouškou tmy, vyfasoval pokutu. Vychytané.cz. [Online] 27. 6. 2011. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4735. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Palil-pod-rouskou-tmy,-vyfasoval-pokutu
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.132s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.22.250.172
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:16