Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Elektrabel - Instigator EP!

Elektrabel právě vydal Instigator EP na labelu Naked Records.
Přidat na Facebook
Pod katalogovým číslem NKDRC027 jej naleznete na prestižním serveru Beatport i v dalších světových distribucích. Tomáš Hartl aka Elektrabel je zřejmě nejvýraznější postavou mezi českými techno producenty. Jeho kvalit si povšiml i mistr Jeff Mills, který mu již léta dává prostor na svém labelu. Na Instigator naleznete tři tracky v temnějším techno stylu, kterým nechybí typická minimalistická propracovanost a hypnotická taneční linka.

Více informací a ukázky hledej na webech Naked Records:
http://nakedrec.com
http://www.facebook.com/NKDRC



Elektrabel

Elektrabel, vlastním jménem Tomáš Hartl, patří ke špičce české elektronické scény. Rodilý Břeclavák diktuje už řadu let tou nejtvrdší, a přesto nejinteligentnější elektronikou, jaká je u nás k poslechu.

Do dnešního dne si zahrál takřka v každém klubu a na festivalu v republice, i na pár úctyhodných místech ve světě, jako jsou berlínský Tresor či tokijský Womb. Vůbec poprvé dal o sobě vědět prostřednictvím českého Virtual Labelu, kde vyšla v roce 2001 jeho prvotina Untitled. Dva roky nato se mu podařila na české poměry nevídaná věc. Jeho produkce si všiml sám velký "Wizard", Jeff Mills, který mu posléze na sub-labelu Axis Records 6277 vydal první zahraniční vinyl MISSION 01 - Elektrabel EP.

O další dva roky později přišlo na další spolupráci a příští release Crocks, předznamenal příchod LP For Various Reasons, které vyšlo jako MISSION 04 a sklidilo nebývalý úspěch jak u kritiků, tak i laické veřejnosti. Ještě týž rok vydal v pořadí pátou Mission - Trefa, která jen potvrdila jeho silnou pozici na tehdejším techno výslunní.

Následovaly Edensonic, Pohjola a Antiritmo, ke kterým později přibyly další menší či větší labely, kde vydává i v současnosti. jeho zvuk se stále vyznačuje údernou rytmikou a hypnotickými syntezátorovými smyčkami, ale v poslední době i hutnými plochami a pomalejšími beaty, kdy tu či onu část produkce hraje dle charakteru dané akce.

Více info na: http://www.elektrabel.info

Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 24. 6. 2011 08:00
Chovancová, Michaela. 2011. Elektrabel - Instigator EP!. Vychytané.cz. [Online] 24. 6. 2011. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4710. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Elektrabel---Instigator-EP!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.052s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50