Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Salon YES VISAGE a YES VIP otevřel v Brně slavnostně svoji pobočku

Ve čtvrtek 2. června otevřel oficiálně svojí brněnskou pobočku salon YES VISAGE. Klinika, jenž sídli rovněž v Praze a v Ostravě, je první neinvazivní klinikou v ČR, která nabízí estetické, zeštíhlovací a laserové zákroky. Pod stejnou střechou otevřel také kadeřnický salon YES VIP, který je spolu s pražskou a ostravskou pobočkou největší specialista na profesionální prodlužování a zhušťování vlasů v Česku.
Přidat na Facebook
Slavnostní otevření těchto brněnských poboček v Kleinově paláci, proběhl za účastí top modelky, herečky a moderátorky Simony Krainové jakožto herečky Alice Bendové. Obě dámy jsou stálými zákaznicemi salonu YES VISAGE a YES VIP. „Služby salonu si velmi cením díky progresivní technologii a přístrojů, které jsou zde používány. Bezbolestné procedury a vysoce profesionální přístup lékařského týmu, jsou zde samozřejmostí“, popisuje Simona Krainová své zkušenosti se salonem. „Osobně mě moc těší, že nyní mají i klienti v Brně možnost podstoupit neinvazivní zákroky, které nabízí salon. V mé profesi je perfektní vzhled nezbytný a k tomu mi kliniky YES VISAGE a YES VIP vždy pomáhají. Ostatně se mi i díky nim podařilo zhubnout dvanáct poporodních kil“, doplňuje Alice Bendová.



Služby salonů YES VISAGE a YES VIP si oblíbili i další známé tváře českého showbusinessu, jimiž jsou například Lucie Bílá, Marta Jandová, Hana Mašlíková, Agáta Hanychová, Eliška Bučková, Halina Pawlowská a další. Jako odborný konzultant salonu YES VISAGE vystoupil na slavnostním otevření brněnské pobočky MUDr. Pavel Boček, jenž představil hostům princip fungování nového převratného přístroje z USA pro neinvazivní liposukci metodou zmražení tukových buněk bez skalpelu a bez řezání. Dalším unikátním přístrojem, kterým disponuje salon YES VISAGE je specializován na neinvazivní facelift, opět bez operace a skalpelu. Oba přístroje jsou v České republice používány výhradně v salonu YES VISAGE.

Slavnostním otevřením provázel zpěvák Braňo Polák a součástí programu byla také ochutnávka a představení moravských vín z vinařství Romana Poláka. Překvapením pro spokojenou 100. klientku liposukce zmražením tukových buňek v Brně bylo předání šeku k čerpání služeb v salonech YES ve výši 20 000 CZK.

Bližší informace k službám salonu YES VISAGE, YES VIP a k ceníku naleznete na:
http://www.yesvisage.cz/

Zdroj: TZ Blue Gekko
Lakina
(Lada Váňová)
středa 8. 6. 2011 08:00
Váňová, Lada. 2011. Salon YES VISAGE a YES VIP otevřel v Brně slavnostně svoji pobočku. Vychytané.cz. [Online] 8. 6. 2011. [Citace: 19. 5. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4675. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Salon-YES-VISAGE-a-YES-VIP-otevrel-v-Brne-slavnostne-svoji-pobocku
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.086s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.222.184.126
Serverový čas: neděle 19. května 2024 15:54