Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Bílá noc s anděly

Kultovní Sensation White parties se vyznačují oslepující září bílého oblečení, ve kterém se na mega párty roku dostavují jeji návštěvníci. Na letošním tanečním klání v bílém, které se konalo v sobotu 28.5 v pražské O2 aréně, omámila návštěvníky přímo andělská záře, která obklopovala AXE andílky.
Přidat na Facebook
Tyto okřídlené bytosti se slétly na Sensation White párty a mnoho přítomných kluků se stalo obětí jejích hříšné andělské mise. Krásné holky byly ale i mezi normálními smrtelníky a tak si mužsti návštěvníci užili vedle špičkových tanečních setů i ohromnou pastvu pro oči a noc plnou flirtů.

AXE andílci okouzlili svojí nadpozemskou aurou každého, kdo je spatřil a na návštěvníky bílé párty ve velkem rozprasovali novou vůni AXE EXCITE. Jak je jiz vseobecne znamo, této vůní podlehnou i andělé a jedna se tak o nejsilnejsi Axe efekt v dějinách. S andělským požehnáním se pak mladí muži vrhli do víru bílé noci a mnozí z nich potkali flirt svého života. Kdo se právě neoddával rytmům letošních headlinerů, jimiž byli Mr. White, AN21 & Max Vangeli, Sharam, The Mix, Fedde le Grand, Hardwell, Joris Voorn & 2000 a One, ten se mohl zúčastnit AXE flirtovací hry. Čekali na něj lákavé ceny v podobě Axe Excite deo spreje, USB lampičky, koženého náramku nebo stylove tašky přes rameno.

Každá soutěžící holka obdržela andělský náhrdelník a samolepky, kterými mohla označit kluka, jenž se jí líbil. Kluci pak hrdě prezentovali u AXE stánků své kořisti v podobě samolepek. U zábavného E-kiosku, se pak mohli nechat vyfotit a udělat si super koláž se sexy Axe andílky, a tu si pak poslat na mail nebo na Facebook. Kdo doposud nespatřil anděla na vlastní oči, ten se může přijít pobavit na jednu z dalších akcí a zažít AXE efekt na vlastní kůži.

Jaká byla atmosféra na povedené párty v bílém? Tak na to se můžete podívat zde: http://vimeo.com/24471341

Termíny dalších akcí a veškeré informace o novinkách a dění kolem AXE najdete na: www.axe.cz a na Facebooku http://www.facebook.com/axe.ceskarepublika

Zdroj: TZ Blue Gekko
Lakina
(Lada Váňová)
čtvrtek 2. 6. 2011 08:00
Váňová, Lada. 2011. Bílá noc s anděly. Vychytané.cz. [Online] 2. 6. 2011. [Citace: 20. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4673. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Bila-noc-s-andely
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.091s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.128.200.68
Serverový čas: sobota 20. dubna 2024 10:52