Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Bitvy o Sázavafest jsou u konce

Hlasování fanoušků, kteří rozhodovali o třetím finalistovi, který si zahraje v srpnu na Sázavafestu v Benešově u Prahy, bylo velmi těsné.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Sázavafest 2011
čtvrtek 4. srpna 2011 21:00
(konec +- neděle 7. srpna 2011 21:00)
Areál Konopiště
Benešov (CZ)
Finálové klání Sázavafest Battle 2011 bylo opravdovou bitvou. Osm zbývajících finalistů svedlo boj o možnost zahrát si na letním Sázavafestu. Bitvu kapel, ve které nyní rozhodovali fanoušci na serveru muzikus.cz, vyhrála sólistka Vanda. Její příznivci ji o pouhé dva hlasy vybojovali místo na Jam stagi, na které společně s ní vystoupí další dvě finálové kapely z Bitev SilesiJAH All Stars z Karviné a Sonicates z Bardějova.

Vanda Krajčovicová, třetí finálová vítězka Sázavafest Battle, je zpěvačka, skladatelka a klávesistka ze Slovenska. Vanda hraje od třinácti let a aktivně koncertuje od patnácti. Působila také v několika skupinách, ale nakonec se rozhodla raději vystupovat jako sólistka. Styl své hudby vnímá jako melodický pop-rock s jistou dávkou alternativního ducha. Loni natočila pětiskladbové EP a letos by se ráda pustila do práce na novém albu.

Do letošních Bitev se přihlásilo více než 159 kapel. Na základě zasedání poroty, v níž se letos objevil např. Honza Vedral (MFDnes), Jirka Hradecký (Houser), Ondřej Leinert (Deník), Ladislav Řehounek (Muzikus.cz), bylo vybráno 10 finalistů: Vanda (SK), Palindromes, Omega Styl, K2, Hrana, Eyesore, J z Prahy, Budulínek, SilesiJAH All Stars a Sonicates. Dvě posledně jmenované kapely byly vybrány porotou, třetího finalistu vybírali fanoušci prostřednictvím hlasování na serveru muzikus.cz

Sázavafest se uskuteční od 4. do 7. srpna v Benešově u Prahy a jeho hvězdami budou kapely Hurts, Alphaville, The Subways, Nouvelle Vague, Jazzanova, Belleruche, Kosheen, Irie Révoltés, Jana Kirschner a další.

Do konce tohoto týdne, tedy do 12. června probíhá v sítích Ticketpro a Eventim zvýhodněná vstupenková akce na letní Sázavafest. Je možné koupit si čtyři vstupenky za cenu tří (3+1) nebo šest vstupenek za cenu čtyř (4+2). Cena jedné vstupenky v červnu stojí 950 Kč + poplatky.
winslayer
(Lukáš Plaček)
pátek 10. 6. 2011 08:00
Plaček, Lukáš. 2011. Bitvy o Sázavafest jsou u konce. Vychytané.cz. [Online] 10. 6. 2011. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4662. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Bitvy-o-Sazavafest-jsou-u-konce
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.14s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.142.156.97
Serverový čas: sobota 27. července 2024 04:13