Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Techno stage na Pleasure Islandu odhaluje další jméno!

Nemůže jím být nikdo jiný než techno pioneer Chris Liebing!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Pleasure Island
sobota 27. srpna 2011 16:00
(konec +- neděle 28. srpna 2011 06:00)
Letiště
Roudnice nad Labem (CZ)
Chris Liebing je průkopníkem stylu Techno, Dj, producent a rozhlasový moderátor v jedné osobě. Jeho styl a zvuk se během kariéry vyvíjel, ale vždy zůstal věrný svým „techno kořenům“. S DJingem začal v roce 1990, kdy hrál převážně Hip Hop, Soul, Pop a House. Jeho rostoucí vášeň pro hudbu zapříčinila, že si v roce 1994 otevřel vlastní klub s názvem Spinclub. V té samé době také začaly jeho první studiové počiny, když založil vlastní label zvaný Soap Recordings spolu se svými přáteli.

Chris byl jedním z průkopníků, kteří zcela přijali „digitální věk“ v současné taneční scéně. Od té doby nikdy nepřestal pracovat na sobě a na své produkci. Díky spolupráci s různými software a hardware výrobci, může ve své produkci uplatnit prakticky nekonečné možnosti. V současné době o sobě může říci, že dosáhl bodu úplné spokojenosti se svými technickými dovednostmi a uměleckými možnostmi. Po celém desetiletí práce na svém labelu, Chris Liebing a jeho tým dosáhli rovnováhy. Momentálně je jedním z nejžádanějších techno DJs a také součástí Collabs live act spolu s holandským producentem Speedy J. Jeho produce a remixy se pravidelně objevují v playlistech mnoha renomovaných DJs.



V posledních deseti letech, Chris a mnoho dalších renomovaných producentů vydalo svou produkci na labelu CLR a proměnili tento label v jeden z nejúspěšnějších v oblasti techno hudby. Label vzniknul v roce 2001 a vydávaly na něm taková jména jako Marco Carola, Gaetano Parisio, Adam Beyer, Steve Rachmad, Speedy J, Chris Mc Cormack, DJ Rush, Ian J Richardson, či Ben Sims. Jubileum tohoto dobře postaveného labelu dalo podnět k obnově značky a nové doméně www.clr.net. Poslední kapitola v historii tohoto labelu mu dala nový význam, který nese hesla jako „Create Learn Realize“. Dekáda „tvoření a učení se“ již proběhla, a je na čase, aby byl učiněn další krok, „realizace“.

Chris Liebing vystoupí na techno stagi spolu s dalšími významnými jmény jako Joey Beltram, Cari Lekebusch, Nic Fanciulli, Brian Sanhaji a Joseph Capriati.

Chris Liebing Auf Und Ab:



www.myspace.com/chrisliebing
www.facebook.com/chrisliebingofficial
www.twitter.com/chrisliebing
Missquire
(Michaela Chovancová)
neděle 5. 6. 2011 08:00
Chovancová, Michaela. 2011. Techno stage na Pleasure Islandu odhaluje další jméno!. Vychytané.cz. [Online] 5. 6. 2011. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4651. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Techno-stage-na-Pleasure-Islandu-odhaluje-dalsi-jmeno!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.04s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50