Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Fedde le Grand se vrací do Česka!

Holandský mistr se objeví na festivale Pleasure Island v Roudnici nad Labem ...
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Pleasure Island
sobota 27. srpna 2011 16:00
(konec +- neděle 28. srpna 2011 06:00)
Letiště
Roudnice nad Labem (CZ)
Ještě vám zní v uších úžasný set Fedde le Granda ze sobotní Sensation? Pro všechny fanoušky tohoto skvělého holandského DJe a producenta, který v sobotu opět rozpumpoval celou O2 arenu, máme skvělou zprávu. Fedde le Grand bude jedním z headlinerů letošního ročníku festivalu Pleasure Island!

Fedde le Grand nenápadně přešel z mezinárodního hitparádového hitu „Put Your Hands Up for Detroit“ z roku 2006, k vytvoření pozice jednoho z nejžádanějších houseových DJs planety, a dál úspěšně dobývá taneční parkety po celém světě. Jeho další hity jako „Let Me Think About It“ či jeden z posledních hitů „Let Me Be Real“, které se držely v top desítce slavné hitparády MTV Dance Floor Chart, určitě také znáte. Se zdánlivě nikdy nekončící sérií hitparádových hitů a remixů, a s jeho schopností hrát pro davy jako žádný jiný, je snadné pochopit, proč Fedde Le Grand patří mezi ty nejoblíbenější. Tento smyslný holanďan, majitel labelu Flamingo Recordings a držitel několika světových cen i nominací, má za sebou další náročný rok. Rok, který ho opět posunul o další krok ve své kariéře.



Fedde le Grand má na svém kontě kromě úspěchu se svým posledním albem „Output“, na kterém spolupracoval s takovými jmény jako Rob Birch (Stereo MCs), Will.i.am, Mr. V (NYC), Mitch Crown, Ida Corr, Camille Jones a Andy & Dorothy Sherman, také remixy pro hvězdy jako jsou Madonna, Robbie Williams, Will.i.am či Martin Solveig. Je držitelem několika světových cen i nominací za svou produkci.

Na srpnovém festivalu Pleasure Island, Fedde le Grand vystoupí v rámci hlavní open-air main stage po boku dalších neméně známých jmen, jakými budou Mark Knight, Sander van Doorn, či Sunnery James & Ryan Marciano.

Fedde le Grand – Metrum (Official Promo):



www.feddelegrand.com
www.facebook.com/feddelegrand
www.myspace.com/djfeddelegrand
www.twitter.com/DJFeddeleGrand
www.youtube.com/feddelegrand
Missquire
(Michaela Chovancová)
sobota 4. 6. 2011 08:00
Chovancová, Michaela. 2011. Fedde le Grand se vrací do Česka!. Vychytané.cz. [Online] 4. 6. 2011. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4650. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Fedde-le-Grand-se-vraci-do-Ceska!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.097s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.226.165.165
Serverový čas: neděle 8. září 2024 05:14